Velkommen! Du kan logge inn eller opprette en ny konto.
AC Milan AC Milan West Ham United Arsenal Aston Villa Juventus Crystal Palace Everton Newcastle United Stoke City Tottenham Hotspurs Athletic Bilbao Bayer Leverkusen FC Schalke 04 AC Milan

AC Milan 2019-20 borte draktsett fotball gitt ut

AC Milan 2019-20 borte billige fotballdrakter ble lansert av den italienske klubben i går. Som en komplement til det klassiske stripete hjemmet og den voldsomme svart-røde tredje, introduserer Milan 2019-20 bortetrøyer et veldig rent, moderne utseende.

Milan 19-20 bortesettet introduserer et veldig rent utseende i hvitt, svart og rødt. Den har de samme stripene på ermene som den nye Dortmund-hjemmeskjorta, som i dette tilfellet er svart på høyre og rød på venstre ermet. AC Milan drakt 2019 til salgs nettbutikk.

Baksidebåndet på bortetrøyen i Milan 2018-2020 kommer i fargene på det italienske flagget - grønt, hvitt og rødt. Det kan sees fra baksiden så vel som på innsiden av kragen. De to sponsorlogoene på fronten følger også Rossoneri-temaet for den nye Milan-borteskjorta, med Puma-merkevaren som svart og Emirates-skriften skinner i rødt.