Velkommen! Du kan logge inn eller opprette en ny konto.
AC Milan AC Milan West Ham United Arsenal Aston Villa Juventus Crystal Palace Everton Newcastle United Stoke City Tottenham Hotspurs Athletic Bilbao Bayer Leverkusen FC Schalke 04 AC Milan

AC Milan Raiders stopper tidsfrelser

I UEFA Europa League mot Manchester United spilte Kjaer rollen som Frelseren til Raiders, og utlignet poengsummen i stopptid og ble den første danske utenlandshjelpen til AC Milan for å score et mål i den europeiske krigen siden 2005. I det andre stoppetiden tok Kronic et hjørnespark fra venstre. Kjær nikket og scoret sitt første mål i AC Milanos 47 offisielle kamper.Fotballdrakter Barn Han ble fremover Thomason 2005 mot Ein. Etter Horwen scoret, var den første danske spilleren som representerte AC Milan for å score et mål i Europa.

Kayar sa etter kampen: "Dette er et viktig resultat. Vi spilte et utmerket spill og viste vår personlighet. Jeg tror vi har fordelen. Billige AC Milan fotballdrakter Vi vet styrken deres, men vi fant plass og tålmodig sparket oss ut. Stil, det vil være et veldig utfordrende spill neste, men i dag er vi veldig sterke. "