Velkommen! Du kan logge inn eller opprette en ny konto.
AC Milan AC Milan West Ham United Arsenal Aston Villa Juventus Crystal Palace Everton Newcastle United Stoke City Tottenham Hotspurs Athletic Bilbao Bayer Leverkusen FC Schalke 04 AC Milan

Barcelona distrahert av europeisk krig, ustoppelig momentum i mesterskapet

Den 21. runden av La Liga vil arrangere en fokuskamp, ​​Villarreal sitter på den keramiske stadion for å møte lederen Barcelona. På grunn av Real Madrids påfølgende tap av poeng nylig, har Barcelonas ledelse i La Liga utvidet seg til 8 poeng. Med La Liga-planen mer enn halvparten i bakgrunnen, okkuperer Barcelona initiativet til å konkurrere om mesterskapet. Det er verdt å nevne at Barcelona vil innlede Europa Leagues 1/8-finale play-off første omgang mot Manchester United i midten av neste uke Billige Fotballdrakter på nett.Derfor er det uunngåelig for Barcelona-trener Harvey å rotere den gule ubåtoppstillingen i denne scenen.

For øyeblikket er Barcelonas konkurransetilstand veldig god, og slike enestående resultater vinner gradvis hjertene til fansen tilbake. Denne sesongen er gjennomsnittlig oppmøte på Barcelonas hjemmebane 82 825, som er mer enn gjennomsnittlig oppmøte i sesongen 2008/09 da Guardiola trente Barcelonas diskantsesong.Antallet på 79.192 personer er enda høyere enn gjennomsnittet på 78.678 i sesongen 2014/15 av Enriques diskantsesong med ansvar for Barcelona. Barcelonas borteprestasjon i La Liga denne sesongen er enda mer iøynefallende. Den eneste tapende motstanderen er Real Madrid, og de resterende 9 bortekampene er alle seirende. Barcelona gjorde ingen signeringer i vintervinduet. I tillegg har Pique, Depay og Bellerin suksessivt gått over for å forlate laget. Styreleder Laporta må fortsatt møte en rekke oppussinger på Nou Camp, Billige Barcelona fotballdrakter spillerlønninger og sommeroverganger. spørsmål.