Velkommen! Du kan logge inn eller opprette en ny konto.
AC Milan AC Milan West Ham United Arsenal Aston Villa Juventus Crystal Palace Everton Newcastle United Stoke City Tottenham Hotspurs Athletic Bilbao Bayer Leverkusen FC Schalke 04 AC Milan

Barcelona oppfordrer spillerne til å kutte lønn igjen

Nå er Barcelona-klubbens økonomi i den verste perioden av klubbhistorien. Selv om klubben kuttet 42 millioner lønn og reduserte kostnadene med 30 millioner euro gjennom andre kostnadsbesparende tiltak, var det fortsatt ikke nok. Etter utbruddet av epidemien forrige sesong var Barcelona-spillernes lønnsreduksjoner så høye som 72%, men de varte bare noen få måneder. I følge "Marca" og andre spanske medierapporter, har Barcelona-klubben sendt ut en melding til alle ansatte, og foreslår en ny lønnsreduksjon.Fotballdrakter Barn På denne måten kan klubben ytterligere spare penger. Hver klubbavdeling har nå 15 dager på seg til å tildele representanter til å forhandle med klubben. Derfor forventes det at forhandlingene mellom Barcelona og disse representantene vil vare omtrent en måned, og det er anslått at Barcelona vil iverksette lønnsreduserende tiltak i en eller annen form i slutten av november.

Men Barcelona står også overfor enorme risikoer ved å gjøre det. Jaime Filiu, styreleder i Catalan Enterprise Confederation, sa at hvis Barcelona-spillere ikke godtar lønnsreduksjonsplanen, kan de til og med dra fritt! "Som vanskeligstilte kan ansatte ikke godta forespørselen om lønnsreduksjon og deretter kansellere kontrakten. Spilleren har initiativ til dette problemet." I henhold til artikkel 41 i den spanske "arbeidsloven", hvis Barcelona håndhever en lønnsreduksjon kan Avslutt kontrakten uten å godta økonomiske bøter. "Marca" understreket at fotballspillere har brukt denne loven til å si opp kontraktene. Billige Barcelona fotballdrakter I teorien kan Barcelona-spillere velge å forlate laget fritt i januar neste år, eller de kan vente til juni neste år. Hvis spilleren ensidig kan si opp kontrakten, vil det være en enorm katastrofe for Barcelona. Du må vite at en superstjerne som Messi lenge har ønsket å forlate.