Velkommen! Du kan logge inn eller opprette en ny konto.
AC Milan AC Milan West Ham United Arsenal Aston Villa Juventus Crystal Palace Everton Newcastle United Stoke City Tottenham Hotspurs Athletic Bilbao Bayer Leverkusen FC Schalke 04 AC Milan

Barcelona-tilbud avvist av Bayern: ikke å selge!

Bayern München insisterer på at de ikke vil selge Lewandowski til tross for at den polske spissens kontrakt går ut i 2023, og de vil kun motta en overgangssum hvis de selger stjernen i sommer. I et intervju gjorde Bayerns sportsdirektør Salihamidzic dette klart igjen, og nektet å svare på vertens spørsmål om Barcelonas første tilbud på Lewandowski Fotballdrakter Barn. Salihamidzic sa: "Ting er allerede klart. Lewandowski har en kontrakt til 2023 og han vil oppfylle kontrakten."

Salihamidzic kritiserte også Lewandowskis agent: "Han har en agent som fortsetter å gjøre ham gal. Tilnærmingen hans er ikke ren." I følge Lewandowskis agent Zahavi har Bayern aldri tilbudt Lewandowski tilbudt et formelt tilbud om å fornye kontrakten, noe Salihamidzic kategorisk nektet: " Vi har gjort det veldig klart når det gjelder kontraktens varighet og beløp.» I følge den tyske «Bild»-rapporten har Barcelona allerede sendt Lewandowski et tilbud. Tilbudet på 32 millioner euro er også første gang Barcelona gir et tilbud Billige Barcelona fotballdrakter. "Han er et av alternativene," sa Barcelona-trener Xavi nylig på spørsmål om Lewandowski. "Han har sagt offentlig at han ønsker å forlate. Han har ett år igjen av kontrakten, det er ikke lett, men Lewandowski er valget. En, selvfølgelig er han det."