Velkommen! Du kan logge inn eller opprette en ny konto.
AC Milan AC Milan West Ham United Arsenal Aston Villa Juventus Crystal Palace Everton Newcastle United Stoke City Tottenham Hotspurs Athletic Bilbao Bayer Leverkusen FC Schalke 04 AC Milan

Bayern München planla å forlenge Manuel Neuer kontrakt

Karl-Heinz Rummenigge bekrefter at Bayern München snart vil tilby en ny kontrakt til Manuel Neuer. billige fotballdrakter til salgs nettbutikk.

Bayern München prøver å gjenoppbygge en annen tropp i verdensklasse etter å ha sluppet ut mange seniorspillere i sommer. Bortsett fra å signere topptalenter, er Bayern også ute etter å sikre den langsiktige fremtiden for noen av stjernespillerne sine. Du kan også kjøpe Bayern München drakt 2019/20 for å vise din støtte.

Manuel Neuer langsiktige fremtid er også en bekymring for Bayern. Den tyske keeperen har to år igjen på sin nåværende avtale. I en tale med Sky Sport, bekreftet klubbsjefen at Neuer sannsynligvis vil legge ned en ny kontrakt før heller enn senere.

”Vi har en kontrakt utover 2020, og jeg tror at vi forlenger denne kontrakten i ikke alt for fjern fremtid igjen. Vi er takknemlige for at han spiller for Bayern München, vi kjenner kvaliteten og vi føler at takknemlighet. ”