Velkommen! Du kan logge inn eller opprette en ny konto.
AC Milan AC Milan West Ham United Arsenal Aston Villa Juventus Crystal Palace Everton Newcastle United Stoke City Tottenham Hotspurs Athletic Bilbao Bayer Leverkusen FC Schalke 04 AC Milan

Bayern-trener reagerer på spillernes ferie etter tap

Temaet om Bayern-spillere som tar permisjon umiddelbart etter tap har vært hett den siste tiden, med media som hyper trenerens passivitet og spillernes manglende profesjonalitet. Fotballdrakter Barn Som svar på denne situasjonen avklarte Bayern-trener Nagelsmann selv fakta: "Jeg tror de har en grunn til å ta ferie, jeg arrangerte en to-dagers ferie, spillerne er nå voksne, jeg er ikke lærer eller far deres, Jeg tror de står fritt til å bruke disse høytidene."

Bayern München tapte mot Mainz 1-3 etter å ha sikret ti påfølgende Bundesliga-titler. Etter kampen fløy det meste av Bayern-troppen til den spanske øya Ibiza for en to-dagers ferie, som sportsdirektør Salihamidzic godkjente som en "lagbyggingsøvelse". Media var skuffet over spillerne, og den kjente Matthaus kritiserte det også, Billige Bayern Munich fotballdrakter/draktsett 2021 2022 men Nagelsmann mener det ikke er noe problem. Til slutt svarte Nagelsman også på nyheten om Lewandowski forlot laget: "Forhandlingene om kontraktsfornyelsen hans med klubben går bra, men jeg har ingenting å si. Dette er et spørsmål om klubben og spilleren. Vi håper å beholde ham og ha et forhold til ham. Fornyelse. Vi må ha litt tålmodighet, men det er heldigvis min styrke."