Velkommen! Du kan logge inn eller opprette en ny konto.
AC Milan AC Milan West Ham United Arsenal Aston Villa Juventus Crystal Palace Everton Newcastle United Stoke City Tottenham Hotspurs Athletic Bilbao Bayer Leverkusen FC Schalke 04 AC Milan

Chelsea nekter å selge Kanter til Inter

I følge en rekke italienske medier håper Serie A-gigantene Inter Milan å kjøpe Chelsea-midtbanespiller Kanter. De siste nyhetene fra Sky Sports sa imidlertid at Chelsea har avvist avtalen, Fotbollskläder Barn og at de ikke kan bli landsmålene. Årsaken er også veldig enkel. Inter Milan-trener er Conte, og Conte og Chelsea gikk fra hverandre for to år siden.

I 2018 hadde Conte en konflikt med Chelseas toppledelse og gikk til slutt av i raseri. Chelsea betalte ham og hans trenerteam opp til 26,6 millioner pund i erstatning og tilknyttede advokatsalær for dette. De to sidene hadde en veldig ubehagelig krangel. Inter Milan har kanskje ikke noe problem med de som vil grave Chelsea, men Conte’s Inter Milan har et stort problem.Billige Chelsea fotballdrakter Det er umulig for Chelsea å oppfylle Contes krav. På den annen side er også Inter Milan sitt nåværende signeringsbudsjett veldig begrenset, laget kan bare bytte spillere i bytte mot Kanter, det kan virkelig ikke komme med det Chelsea ser bra ut på.