Velkommen! Du kan logge inn eller opprette en ny konto.
AC Milan AC Milan West Ham United Arsenal Aston Villa Juventus Crystal Palace Everton Newcastle United Stoke City Tottenham Hotspurs Athletic Bilbao Bayer Leverkusen FC Schalke 04 AC Milan

Fans drar tidlig for ikke å feire etter Paris-seieren

Ifølge rapporter fra franske medier, selv om Paris vant ligatittelen før skjema i denne runden av Ligue 1, var ikke fansen fornøyde, og mange fans forlot stadion uten engang å feire på stadion. Paris vant den 10. Ligue 1-kronen i klubbens historie etter uavgjort mot Lens i denne runden, og den 8. kronen de siste 10 årene. Men fordi laget ble eliminert av Real Madrid i Champions League 1/8-finalen, har fansen deres vært misfornøyde Draktsett Fotball. Før kampen mot Lens oppfordret en hardbarket Paris-fanorganisasjon fansen til ikke å feire på stadion, men å forlate stadion 15 minutter for tidlig, selv om resultatet er gunstig i denne runden og Paris kan vinne mesterskapet. Disse fansen gjorde også det de sa. I det 68. minutt scoret Messi et mål og Paris ledet 1-0. Så lenge de ikke taper 2 mål, kan Paris vinne mesterskapet før skjema. Men i det 75. minutt begynte noen fans i Paris å trekke seg.

Etter at Paris vant mesterskapet var det ikke mange som feiret på stadion, og mange fans forlot stadion for å feire lagets seier på gaten. Og Paris holdt ikke en feiringsseremoni for dette spillet. Med tanke på fiendtligheten som noen fans nylig har vist, vil ikke laget feire mesterskapet før siste runde i Ligue 1 14. mai. Interessant nok sang Lens-fansen til slutt på banen. Det ser ut til at Paris-fansen ikke lenger er interessert i å vinne mesterskapet i Ligue 1. Det de aller helst vil se er laget som vinner Champions League-trofeet. Paris-spillerne uttrykte uforståelse etter kampen, Verratti sa: "Vi kan ikke forstå fansen, fotball vinner noen ganger og noen ganger taper. Vi har spilt fotball med hjertet, vi er vanlige mennesker. Fansen er skuffet over at vi tapte mot Real Madrid, Billige Paris Saint Germain fotballdrakter men det må fortsette." Marginhos sa: "Fans? Vi bør ikke glemme at dette også er et mesterskap. Atmosfæren er beklagelig, fotball er vår lidenskap og vi vil nyte det. Vi må løse dette spørsmål."