Velkommen! Du kan logge inn eller opprette en ny konto.
AC Milan AC Milan West Ham United Arsenal Aston Villa Juventus Crystal Palace Everton Newcastle United Stoke City Tottenham Hotspurs Athletic Bilbao Bayer Leverkusen FC Schalke 04 AC Milan

Frankrikes hovedspillere kommer tilbake til startoppstillingen etter pause

I søndagens 1/8-finale i verdenscupen ventes det franske laget å slå Polen og gå videre til topp 8 i verdenscupen. I siste runde i gruppe D i verdenscuppen tapte det franske laget for Tunisia 0-1, Fotballdrakter Barn men de hadde allerede kvalifisert seg foran skjema. I tillegg til å kvalifisere seg i toppen av gruppen, lot det franske laget også en rekke nøkkelspillere hvile. Mbappe, som allerede har scoret 3 mål, og Griezmann, Rabiot, Dembele osv. kommer tilbake til startoppstillingen i kampen mot Polen. Faktisk, etter at de kom fra benken i siste kamp, ​​ga de umiddelbart Frankrike fordelen, noe som viser at formen deres er veldig god. Blant dem scoret også Griezmann et mål, men dessverre var straffen ugyldig.

Polen tapte mot Argentina 0-2 i siste runde i gruppe C, selv om de fortsatt kvalifiserte seg til andreplass, spilte de veldig dårlig og ble slått hele kampen, denne kampen må justeres, Frankrike VM drakt 2022 m Leake kan komme tilbake til startoppstillingen og danner en dobbel pil med Lewandowski. Det franske laget har passert 1/8-finalene i verdenscupen de siste 5 ganger, og sist gang de tapte for det polske laget var for 40 år siden, så de kan lett gå videre denne gangen.