Velkommen! Du kan logge inn eller opprette en ny konto.
AC Milan AC Milan West Ham United Arsenal Aston Villa Juventus Crystal Palace Everton Newcastle United Stoke City Tottenham Hotspurs Athletic Bilbao Bayer Leverkusen FC Schalke 04 AC Milan

Hvem er den nye lederen i Tottenham?

Det er en stor endring i Tottenhams nye sesongoppstilling, det vil si at Hoibel har blitt hovedjernet. Med sin enestående forsvarsevne er han i ferd med å bli den sentrale midtbanespilleren på Spurs-feltet. Fotballdrakter Barn Mourinho er også full av ros for sin kjærlighet. I kampen mot Linz startet Hoibel spillet, i spillet gjorde han enestående trekk av Marseille-påfølgende manøvrer, Mourinho latterliggjorde ham etter kampen.

Etter kampen spurte reporteren Mourinho: "Hva synes du om Hoibel? Blir han den slags leder som serverer deg på banen?" Mourinho svarte: "Ja (ler), Vi lo alle av ham i pausen, fordi vi kalte ham "Zinedine", og da sa vi alle: "Vel, Hoibel, slapp av, du fortsetter ikke å gjøre Marseille-manøvrer,Billige Tottenham Hotspurs fotballdrakter  ikke prøv igjen, Det er ikke deg. '"

"Men han er en god spiller og en spiller som laget vårt trenger. Derfor lar vi ham starte. For å være ærlig, er det også fordi vi respekterer Linz. Vi så dem ødelegge portugisisk sport i det spillet. Du tror kanskje at de ikke er så sterke denne gangen, men dette er bare grunnen til at vi tar det på alvor. "" Pierre er en spiller og leder som spiller, han er den typen kaptein som ikke bruker armbånd. Han trenger ikke kapteinsarmbånd. For å vise seg selv er han modig, og jeg er veldig glad for ham. "