Velkommen! Du kan logge inn eller opprette en ny konto.
AC Milan AC Milan West Ham United Arsenal Aston Villa Juventus Crystal Palace Everton Newcastle United Stoke City Tottenham Hotspurs Athletic Bilbao Bayer Leverkusen FC Schalke 04 AC Milan

Juventus offisielle langtekst ønsker Ronaldo en gratulerer med dagen

Juventus skrev offisielt en artikkel på det offisielle nettstedet for å feire Ronaldos 36-årsdag. De sa at til tross for at han ble eldre, går Ronaldo fremdeles fremover. Selv om tiden flyr, har Ronaldos vilje til å gå videre aldri endret seg, og data og ære er det beste beviset.

"Bursdagsgaver som er mottatt noen dager i forveien, er alltid de beste bursdagsgavene.Billige Fotballdrakter på nett Ronaldo feiret sin 36-årsdag i dag, men han klarer kanskje ikke å score mer enn han scoret i første etappe av den italienske cupen mot Inter Milan. Det er bedre måte å feire to ganger og hjelpe laget vinne. ”“ Selv om tiden flyr og årene blir lengre, har ikke Ronaldos vilje til å fortsette å jobbe hardt og bli sterkere, så vel som hans jakt og ønske om seier, ikke endret seg. Han har ikke endret seg. Fremdeles har hans måte å forstå fotball ledsaget ham gjennom hans ekstraordinære og utrolig vellykkede karriere. "

"Når du trenger å heve ribben, er Ronaldo alltid der, og han kan alltid gjøre det. Han kom til Juventus på bare to sesonger, men har vunnet fire mesterskapstroféer, noe som ytterligere beviser at Ronaldo alltid har gått fremover. Billige Juventus fotballdrakter I pokalen kamp som han nettopp vant, scoret Ronaldo også et nøkkelmål igjen og ga sitt eget bidrag til laget. "