Velkommen! Du kan logge inn eller opprette en ny konto.
AC Milan AC Milan West Ham United Arsenal Aston Villa Juventus Crystal Palace Everton Newcastle United Stoke City Tottenham Hotspurs Athletic Bilbao Bayer Leverkusen FC Schalke 04 AC Milan

Klopp gir strålende respons til Liverpool kritikere

Liverpools skjebne er ikke lenger i sine egne hender etter at en uendelig trekk i søndagens Merseyside-derby gjorde det mulig for Manchester City å gjenvinne toppspill i Premier League med en poengfordel. Det har ført til stor kritikk av de røde. billige fotballdrakter til salgs nettbutikk.

Til tross for kritikk over deres mangel på kreativitet, forblir ting i den andre enden av banen det samme med fem suksessive rene ark i alle konkurranser og en Premier League-beste 17 shut-outs denne sesongen med bare 15 mål innrømmet i 29 kamper. Du kan også kjøpe Liverpool drakt 2018/19 for å vise din støtte.

Klopp har stilt spørsmålstegn ved de som foreslår at Liverpool mister sin nerve, og forklarer at stabilitet vil være nøkkelen under tittelinnløpet. Han sa: "Vi er vanskelige å slå, noe som er veldig viktig i fotball. Og vi har fortsatt laget i vanskelige spill, noe som er veldig viktig i fotball. Sesongen er ikke over, og vi vil ikke gi opp."