Velkommen! Du kan logge inn eller opprette en ny konto.
AC Milan AC Milan West Ham United Arsenal Aston Villa Juventus Crystal Palace Everton Newcastle United Stoke City Tottenham Hotspurs Athletic Bilbao Bayer Leverkusen FC Schalke 04 AC Milan

Lionel Messi er ferdig bare femteplass i Ballon d'Or diagram

Til tross for sin dominans av prisen ved siden av Cristiano Ronaldo, har argentinen lagt ned listen og ferdig utenfor de tre øverste. billige fotballdrakter til salgs nettbutikk.

Messi har ikke lykkes med å gjøre de tre beste i Ballon d'Or for første gang siden 2007, og avsluttet femte i årets endelige avstemning. Den argentinske stjernen vant prisen hvert år fra 2009-12 og deretter igjen i 2015 etter å ha ført veien til å fange sin fjerde Champions League-tittel. Du kan også kjøpe Barcelona drakt 2018/19 for å vise din støtte.

Barcelona krasjet ut av den europeiske konkurransen i kvartfinalen etter et imponerende nederlag til Roma, mens Argentina ble slått ut av verdensmesterskapet av en Mbappe-ledet Frankrike i andre runde i etterkant av en stormfylt gruppespill. Messi drakt med høy kvalitet!

Ikke desto mindre er Messi på 45 mål fra 50 opptredener for klubb og land i 2018, selv om han ikke har kjennetegnet sistnevnte siden VM. Denne sesongen har han nettnet 15 ganger for å lede klubben, mens providi også gjorde åtte assisterer i 16 kamper i alle konkurranser.

Barcelona Barn Fotballdrakter 2018-19 Lionel Messi 10 Hjemmedrakt