Velkommen! Du kan logge inn eller opprette en ny konto.
AC Milan AC Milan West Ham United Arsenal Aston Villa Juventus Crystal Palace Everton Newcastle United Stoke City Tottenham Hotspurs Athletic Bilbao Bayer Leverkusen FC Schalke 04 AC Milan

Liverpool dobbeltdreper Magpies

I den 35. runden av Premier League beseiret Liverpool Newcastle 1-0 med Keitas mål. Laget vant 3 seire på rad og forble ubeseiret i 15 runder. Liverpool og Newcastle er lagene med flest poeng i Premier League etter å ha gått inn i 2022, og Liverpool beseiret til slutt sine rivaler Fotballdrakter Barn. I første omgang beseiret Liverpool også motstanderne 3-1 og fullførte et dobbeltspill. Liverpool er ubeseiret på 13 kamper mot Newcastle, forrige gang de tapte mot Newcastle var i 2015.

Det er også verdt å nevne at etter å ha vunnet denne kampen, har Liverpool vunnet 42 kamper denne sesongen, noe som har skapt rekord med vinnerkamper i en enkelt sesong i klubbens historie. Den forrige rekorden var 41 seire i 1985-86 og 2019-20. Liverpool har vunnet ligacupen denne sesongen, og laget kjemper fortsatt på tre fronter i FA-cupen, Billige Liverpool fotballdrakter Premier League og Champions League, og har en sjanse til å vinne den firedobble kronen.