Velkommen! Du kan logge inn eller opprette en ny konto.
AC Milan AC Milan West Ham United Arsenal Aston Villa Juventus Crystal Palace Everton Newcastle United Stoke City Tottenham Hotspurs Athletic Bilbao Bayer Leverkusen FC Schalke 04 AC Milan

Liverpool har til hensikt å grave Saka

Ifølge «Mirror»-nyhetene vurderer Liverpool et tilbud til Saka, og Klopp er veldig interessert i den 20 år gamle Arsenal-tenåringen. Saka er veldig populær blant Gunners. Så langt denne sesongen har han scoret 5 mål og bidratt med 4 assists. Til tross for sin unge alder, Billige Fotballdrakter på nett er han allerede en vanlig starter for Arteta. På Reach PLCs "Transfer Window"-podcast hevdet Ian McGary at Klopp planlegger en stor endring på den offensive linjen og at det vil være to spissspillere for å gjøre plass for de nye spillerne. Han sa: "Vi har vært Det ble sagt på overføringsvindusprogram som Liverpool ser på fremtiden og de håper å selge minst to offensive spillere. Saka er en veldig passende spiller for Liverpools stil."

Samtidig er Arteta uvillig til å miste en av de viktigste spillerne han har dyrket de siste to årene.Ian sa at Gunners har ført foreløpige forhandlinger med Sakas agent og håper å fornye kontrakten hans til sommeren 2024. Men det sies at Saka selv er veldig interessert i å komme til Liverpool,Billige Liverpool fotballdrakter han tror han kan konkurrere der om den høyeste ære. Da Liverpool forberedte seg til kampen mot Arsenal, berømmet Klopp Saka for å være en ung og spennende spiller.