Velkommen! Du kan logge inn eller opprette en ny konto.
AC Milan AC Milan West Ham United Arsenal Aston Villa Juventus Crystal Palace Everton Newcastle United Stoke City Tottenham Hotspurs Athletic Bilbao Bayer Leverkusen FC Schalke 04 AC Milan

Liverpool vil fornye kontrakten med Van Dyke i 5 år

I følge den britiske medien «The Sun» er Liverpool i ferd med å fullføre fornyelsen av kontrakten med Van Dyke, og de to partiene vil signere en ny femårskontrakt. Liverpool ga Van Dyke den høyeste lønnen i laghistorien, Draktsett Fotball,med en ukentlig lønn på 220 000 pund og en total kontraktspris på 57 millioner pund.

Rapporten sa at Liverpool og Van Dyke har oppnådd enighet om den nye kontrakten, men vil ikke kunngjøre den før neste måned. Etter at den nye kontrakten trer i kraft, kan Liverpool sikre at Van Dyke blir i det minste til sesongen 2024-25. Van Dycks nåværende ukentlige lønn er 180 000 pund. Etter fornyelse vil han overgå Salah med en ukentlig lønn på 200 000 pund og bli den første høyest betalte spilleren i laget. Tidligere var det rykter om at Paris Saint-Germain var interessert i å grave seg inn i Van Dyck og tilbød en ukentlig lønn på 280.000 pund. Billige Liverpool fotballdrakter,men Van Dyck er mer tilbøyelig til å holde seg i laget. I tillegg til Van Dyck, vil Liverpool også måtte diskutere spørsmålet om fornyelse av kontrakten med Mane, Venaldum, Origui og andre.