Velkommen! Du kan logge inn eller opprette en ny konto.
AC Milan AC Milan West Ham United Arsenal Aston Villa Juventus Crystal Palace Everton Newcastle United Stoke City Tottenham Hotspurs Athletic Bilbao Bayer Leverkusen FC Schalke 04 AC Milan

Manchester City planlegger å utvide Etihad Stadium til 63.000 seter

Manchester City har holdt samtaler med supportere over å øke kapasiteten til deres Etihad Stadium til 63.000. billige fotballdrakter til salgs nettbutikk.

Den britiske avisen sier at Premier League-klubben møttes med fans for å diskutere å utvide 55 000-seters venues North Stand til en to-tier-utvikling, og til slutt legge ytterligere 8 000 seter til stadion. Du kan også kjøpe Manchester City drakt 2018/19 i butikken vår.

Manchester City er angivelig opptatt av å starte det toårige byggearbeidet neste sommer med sikte på å ha den utvidede standen klar i tid for 2021/22 sesongen. Manchester City drakt barn med høy kvalitet!

Klubben har engasjert seg i dialog med fans i et forsøk på å forstå hvilke funksjoner de vil inkorporere i utvidelsen, mens de også har til hensikt å sikre at de nye seterne blir priset til rimelige nivåer.

Manchester City Barn Fotballdrakter 2018-19 Hjemmedrakt