Velkommen! Du kan logge inn eller opprette en ny konto.
AC Milan AC Milan West Ham United Arsenal Aston Villa Juventus Crystal Palace Everton Newcastle United Stoke City Tottenham Hotspurs Athletic Bilbao Bayer Leverkusen FC Schalke 04 AC Milan

Manchester United ønsker å komme inn i Premier League-tittelgruppen

De slo Sheffield United 3-2 på bortebane og Manchester United vant 6 strake kamper. Etter å ha scoret 3 poeng, har Manchester United stille klatret til sjetteplass i Premier League. Billige Fotballdrakter på nett Når det gjelder en kamp mindre, er det bare 5 poeng unna Liverpool-toppen. Det kan sies at de røde djevlene stille presset seg inn i rekkene av mesterskapet.

Manchester United kjørte lavt denne sesongen og tapte 1-3 for Crystal Palace i den første seriekampen. Etterpå tapte de 1-6 hjemme mot Tottenham. En stund var nyheter om Solskjærs avskjedigelse overalt. Sterk kritikk fra den berømte Manchester United-stjernen, og på det tidspunktet ble Manchester United rangert som 15. i ligaen.

Så det vil gi folk en illusjon om at Manchester United virkelig ikke kommer til å jobbe denne sesongen, og Suo Shuai kommer virkelig til å avslutte klassen. Men faktisk er Manchester United ikke langt bak, Billige Manchester United fotballdrakter og ligaen har akkurat begynt. Denne sesongens Premier League presenterer en situasjon der en gruppe helter konkurrerer. I motsetning til de to foregående sesongene sang Liverpool og Manchester City en duo. Premier League-tabellen denne sesongen er veldig kaotisk. Liverpool, ligaens nummer én og ligaens tiende ulver, er bare 8 poeng bak. Med tanke på den ustabile tilstanden til lagene denne sesongen, kan ligatabellen bli opprørt på få runder. Opp.