Velkommen! Du kan logge inn eller opprette en ny konto.
AC Milan AC Milan West Ham United Arsenal Aston Villa Juventus Crystal Palace Everton Newcastle United Stoke City Tottenham Hotspurs Athletic Bilbao Bayer Leverkusen FC Schalke 04 AC Milan

Messi: Etter å ha fortalt kona at kontrakten ikke vil bli fornyet

I et intervju med media avslørte Messi reaksjonen fra ham selv og familien etter at han ble fortalt av Barcelona at han ikke ville fornye kontrakten. Messi avslørte: "Faren min er hjemme. Han dro ut for å møte Laporta om morgenen. Da han kom tilbake, Fotballdrakter Barn fortalte han meg nyheten og hjertet mitt sank." "Da var det min tur til å forberede meg, fortell Antonella nyheten, da fortell barna det. "

"Jeg fortalte henne, vi gråt sammen. Vi var veldig triste, og tenkte deretter på hvordan vi skulle fortelle barna på den beste måten. I desember i fjor fortalte vi dem at alle vil bli og fortsette å være der. Billige Barcelona fotballdrakter/draktsett 2020 2021 Vi vet hva slags sjokk Dette vil føre til, spesielt for Thiago. Etter det har barna kommet. "Angående hans kontakt med Paris avslørte Messi:" Min far og Leonardo for første gang visste Neymar det under utvekslingen. Vi snakket om det og snakket med Di Maria og Paredes om muligheten for å bli med. De åpnet døren for meg og gledet seg til jeg ville bli med. Vi snakket trinnvis, se om jeg endelig kan bli med. "