Velkommen! Du kan logge inn eller opprette en ny konto.
AC Milan AC Milan West Ham United Arsenal Aston Villa Juventus Crystal Palace Everton Newcastle United Stoke City Tottenham Hotspurs Athletic Bilbao Bayer Leverkusen FC Schalke 04 AC Milan

Messi forlater laget

Når det gjelder Messi, tenker folk naturligvis på Barcelona. Når det gjelder Barcelona, ​​vil folk også tenke på Messi. Superstjernen og Barcelona har aldri blitt skilt før. Det er synd at det som folk mest ønsker å se endelig skjedde.Barcelona kunngjorde at det ikke lenger vil fornye kontrakten med Messi. Så, hvor skal Barcelona dra? Faktisk har Barcelonas tidligere sterkeste offensive kombinasjon "MSN" blitt sakte demontert de siste årene, og Barcelonas ledelse har lett etter spillere som kjemisk kan reagere med laget. Men resultatene var ikke tilfredsstillende. Billige Fotballdrakter på nett Toppstjerner som Dembele, Coutinho og Griezmann ble alle hentet inn til en høy pris av Barcelona. De tre stjernene kostet Barcelona mer enn 400 millioner, men ingen av dem hadde en god reaksjon med Barcelona -laget. Folk skuffet.

Noen tror imidlertid at dette er av en annen grunn. De tror at det kan være Messis superkjernestatus som får andre stjerner til å føle et tap rundt ham, spesielt Coutinho og Griezmann. Billige Barcelona fotballdrakter/draktsett 2020 2021 Barcelonas offensive system har alltid kretset rundt Messi, noe som har fått andre stjerner til å finne sin plass. Nå som Messi har forlatt laget, gjenstår det å se om de kan komme tilbake til sine topper i Liverpool og Atletico, som omverdenen sa. NS. Om Dembele kan overvinne fysiske problemer og endelig gi en stabil prestasjon i Barcelona, ​​er også verdt å merke seg.