Velkommen! Du kan logge inn eller opprette en ny konto.
AC Milan AC Milan West Ham United Arsenal Aston Villa Juventus Crystal Palace Everton Newcastle United Stoke City Tottenham Hotspurs Athletic Bilbao Bayer Leverkusen FC Schalke 04 AC Milan

Messi har en større rolle i tillegg til å score

Selv om Barcelona slo Elche 3-0 i midtuken, utførte laget ikke bra, spesielt i første omgang. Mangelen på styrke og rytme i laget er veldig alvorlig. I pausen kritiserte Barcelonaveteranen Suarez voldsomt Barcelonas opptreden i Serre-radioprogrammet: "Barças lagkamerater gjør Messi lei. Hvis jeg er Messi, vil jeg si at jeg er skadet. Utenfor banen. Fotballdrakter Barn De er ikke gå og spille, men bare gå og ikke spille. Ingen aggressivitet, ingen rytme, ingen egenskaper, ingen protest. De 100 tingene som skal gjøres i en fotballkamp, ​​Barcelona gjør alt jeg ikke gjorde det. Jeg har aldri sett en spill som Barcelona i mitt liv. "

Før kampen oppfordret Koeman Barcelonas gamle spillere til å stå opp, og på grunn av den dårlige prestasjonen til laget sto Messi opp og ropte til lagkameratene om å minne dem om å vise litt kampånd. I den siste runden av La Liga ble Barcelona utlignet av motstanderne i siste øyeblikk, Billige Barcelona fotballdrakter noe som gjorde det vanskelig for Messi å akseptere det. Koman sa også etter kampen at Barcelona virkelig manglet intensitet og rytme på banen. Messi, som kaptein, ba alle om å muntre opp. Dette er normalt. "Messi viste igjen sin betydning for Barcelona i dag."