Velkommen! Du kan logge inn eller opprette en ny konto.
AC Milan AC Milan West Ham United Arsenal Aston Villa Juventus Crystal Palace Everton Newcastle United Stoke City Tottenham Hotspurs Athletic Bilbao Bayer Leverkusen FC Schalke 04 AC Milan

Messis helse er ikke så farlig!

Onsdag rapporterte spanske medier at Messi var fraværende fra lagets fellestrening, noe som fikk folk til å bekymre seg for ham. De siste nyhetene viser imidlertid at Messis fysiske tilstand ikke er alvorlig, han kan delta fullt ut i det første spillet etter La Liga-omstarten. Fotballdrakter Barn,La Liga-laget har gjenopptatt lagets fellestrening, og onsdag dukket ikke Messi opp i fellestreningen. Det er rapporter om at Messi savnet trening på grunn av ubehag i muskler, og til og med kan savne La Liga-spillet neste uke.

Imidlertid rapporterte "Daily Sports News" i dag at Messis kropp er helt fin. Torsdag tar Setion ferie til hele teamet og fortsetter treningene på fredag. Messi forventes også å være med på treningen. Noen klubbinnsidere sa også at Messi ikke deltok i fellestreningen onsdag.Billige Barcelona fotballdrakter,Det er ikke utelukket at kondisjonstreneren arrangerte et eget treningsprogram for Messi. La Liga starter på nytt neste uke, og Barcelonas første kamp blir mot Mallorca 13. juni lokal tid. "Daily Sports News" sa at Messi definitivt vil spille spillet i en sunn tilstand.