Velkommen! Du kan logge inn eller opprette en ny konto.
AC Milan AC Milan West Ham United Arsenal Aston Villa Juventus Crystal Palace Everton Newcastle United Stoke City Tottenham Hotspurs Athletic Bilbao Bayer Leverkusen FC Schalke 04 AC Milan

Nike ba De Jong om å ha på seg Barcelona fotballdrakter

Barcelona var i stand til å signere Ajax-ungdommer Frenkie De Jong foran andre toppklubber som Paris Saint Germain og Manchester City på grunn av en avtale de hadde med Nike. Den nederlandske internasjonale ble jaget av en rekke klubber i Europa, men Barcelona vant loppet for sin signatur. billige fotballdrakter til salgs nettbutikk.

Nike sponsor både Barcelona og De Jong. ESPN-kilder hevder at selskapet investerte en "veldig viktig sum penger" i lønn i troen på at ungdommens prestasjoner i løpet av sin tid i Barcelona vil se avkastningen overstige investeringen. Nike bidro ikke til overføringsgebyret. Nike sponser også PSG. Du kan også kjøpe Barcelona drakt 2018/19 for å vise din støtte.

For markedsføringsformål ba Nike seg også om at De Jong bruker sitt fornavn på baksiden av sin Barcelona-skjorte, selv om han sa at han ikke hadde vært usikker på om han ville bli enig i forespørselen.