Velkommen! Du kan logge inn eller opprette en ny konto.
AC Milan AC Milan West Ham United Arsenal Aston Villa Juventus Crystal Palace Everton Newcastle United Stoke City Tottenham Hotspurs Athletic Bilbao Bayer Leverkusen FC Schalke 04 AC Milan

Real Madrid helgeliga kan bli utsatt!

Real Madrid-spillere trente i Valdebebas Sports City for å forberede seg på bortekampen mot Osasuna som starter klokken 21 lokal tid på lørdag. Zidane endret treningstiden og tillot spillerne å trene på ettermiddagen, for denne dagen er Spanias Three Kings Day (tilsvarer Barnas dag), og spillerne kan bo hos barna en stund i løpet av dagen. Spillerne øvde med og uten ballen, Billige Fotballdrakter på nett samt sprintøvelse. Til slutt var det en kamp internt i et lite felt. Rodrigo og Carvajal dro ikke til treningsfeltet for å trene, men trente i stedet innendørs.

 

Det er verdt å nevne at det fortsatt er ukjent om dette spillet kan gå normalt. I følge værmeldingen vil Navarre, Spania, hvor Osasuna ligger, oppleve en kaldbølge i løpet av helgen. Temperaturen er bare tre minusgrader, og det vil være tung snø. Snøtykkelsen kan nå 20 cm. Billige Real Madrid fotballdrakter Real Madrid har formulert en rekke reiseplaner, og vurderer også muligheten til spillet kan bli utsatt til søndag. Det rapporteres at Real Madrid har spurt La Liga om muligheten for å utsette kampen til søndag. Hvis det snør på fredag ​​eller lørdag, må snøen ryddes, og lokalet kan være veldig dårlig, laget kan ikke spille et normalt spill, og det vil ha en enorm negativ innvirkning på spillernes helse.