Velkommen! Du kan logge inn eller opprette en ny konto.
AC Milan AC Milan West Ham United Arsenal Aston Villa Juventus Crystal Palace Everton Newcastle United Stoke City Tottenham Hotspurs Athletic Bilbao Bayer Leverkusen FC Schalke 04 AC Milan

Robert Lewandowski sier det er for sent for Real Madrid-flyttingen

Det er ingen hemmelighet at Robert Lewandowski seriøst vurderte en overføring borte fra Bayern München i løpet av sesongen 2017/2018 og 2018/2019. billige fotballdrakter til salgs nettbutikk.

Ved å snakke med journalister ved Ballon d'Or-seremonien i Paris, innrømmet Lewandowski at han var interessert i en flytting til den spanske hovedstaden allerede før han flyttet fra Borussia Dortmund til Bayern i 2014. Han innrømmet, “For fem år eller seks år siden var det også var noe ... i lufta. ”Nå, men sier han,“ Det er for sent. Jeg er 31. Jeg vil spille noen år lenger. ”Han planlegger fremdeles å vinne pokaler med Bayern München. Du kan også kjøpe Real Madrid drakt 2019/20 i butikken vår.

Denne sesongen er det polske esset i livet fra å ha scoret 27 mål på totalt 20 opptredener på tvers av konkurranser. Etter å ha scoret 16 mål i Bundesliga, er Lewandowski på banen for å knekke Gerd Molers rekord med å score 40 mål på en enkelt sesong.