Velkommen! Du kan logge inn eller opprette en ny konto.
AC Milan AC Milan West Ham United Arsenal Aston Villa Juventus Crystal Palace Everton Newcastle United Stoke City Tottenham Hotspurs Athletic Bilbao Bayer Leverkusen FC Schalke 04 AC Milan

Tre Barcelona-sjefer nekter å ta et nytt lønnskutt

I følge den spanske «Daily Sport»-rapporten har Barcelona akutt behov for ytterligere lønnskutt for å klare lønnsrestriksjonene.De siste ukene har planer om ytterligere lønnsreduksjoner blitt lagt på bordet igjen, men flere av lagets stormenn har nektet å kutte. lønn. Billige Fotballdrakter på nett Klubbledere har blikket rettet mot lagets veteraner og deres høye lønninger, men kapteinene nekter kategorisk å kutte i lønna igjen fordi de har gjort det to ganger og det burde ikke være flere kutt nå. Det er rapportert at Pique, Busquets, Alba og andre gamle spillere har en tøff holdning: de vil ikke akseptere lønnsreduksjonsforhandlinger nå og i fremtiden.

Alba, Busquets og Pique har allerede tatt lønnskutt under pandemien, og i fjor sommer kuttet de lønningene igjen slik at klubben kan registrere nye spillere. For Roberto er situasjonen annerledes, siden han nettopp har fornyet kontrakten, som allerede har redusert lønnen hans med 50 %. Klubben jobber med å finne ut hvilke grep de skal ta denne sommeren. Billige Barcelona fotballdrakter Foreløpig er ingen avgjørelse tatt, og selv om spillere allerede er bekymret for samtaler de kommende ukene, vil de ikke akseptere lønnskutt under noen omstendigheter. Disse spillerne mener det er de som har gjort de største ofrene de siste månedene og at klubben bør søke andre typer løsninger. Det er sant at noen spillere ikke tok lønnskutt i det hele tatt, og andre tok en liten rabatt og forlenget kontraktene. Det ser ut til at Barca kan bli nødt til å forhandle med disse spillerne, som tar en liten lønnskutt, for å komme til en avtale.