Velkommen! Du kan logge inn eller opprette en ny konto.
AC Milan AC Milan West Ham United Arsenal Aston Villa Juventus Crystal Palace Everton Newcastle United Stoke City Tottenham Hotspurs Athletic Bilbao Bayer Leverkusen FC Schalke 04 AC Milan

Arsenal kan kanskje ikke stoppe de røde fra å ta poeng på hjemmebane

Den 23. runden av Premier League vil innlede et fokusoppgjør, Arsenal møter lederen Liverpool hjemme. De to lagene er direkte motstandere for mesterskapet denne sesongen,Fotballdrakter Barn og den direkte dialogen mellom de to lagene er en ut-og-ut 6-poengs kamp. Sportslotteriets funksjonær har åpnet en oddskombinasjon på 2.11 (Arsenal) 3.35 (uavgjort) 2.73 (Liverpool), som er litt tiltet mot Gunners som har hjemmefordel.

Sportslotteriets funksjonær har åpnet poengoddsen. De laveste oddsene for at Arsenal vinner 2-1 er 7,75 til 1, etterfulgt av 1-0 for å vinne 10,5, for Liverpool er de laveste oddsene for å vinne 2-1 9,5 til 1. ; Minimumsutbetalingen for uavgjort mellom de to sidene er 1-1, med en utbetaling på 7,25. Billige Arsenal fotballdrakter Totalt sett er oddsen for uavgjort mellom de to sidene de laveste. Flere lavoddsscore for hjemmeseiere og borteseire er ispedd hverandre. Gunners' fordel er ikke åpenbar, og Arsenals nylige defensive tilstand er ustabil, mot Nottingham og Fulham. Å slippe inn et mål kan det være vanskelig å motstå den røde hærens ildkraft, og Liverpool vil ta bort poeng på bortebane.