Velkommen! Du kan logge inn eller opprette en ny konto.
AC Milan AC Milan West Ham United Arsenal Aston Villa Juventus Crystal Palace Everton Newcastle United Stoke City Tottenham Hotspurs Athletic Bilbao Bayer Leverkusen FC Schalke 04 AC Milan

Englands første kamp fokuserer på stabilitet

Klokken 15 om morgenen 17. juni innleder gruppe C i Europacupen et høydepunkt mot England på Veltins Arena i Gelsenkirchen. Serbia er en «rookie» som deltar i Europacupen for første gang, mens England er et luksuriøst lag med fem spillere verdt over 100 millioner. Sportsbettingfunksjonæren har åpnet en oddskombinasjon på 5.95 (Serbia vinner), Fotballdrakter Barn 3.90 (uavgjort) og 1.40 (England vinner) for dette spillet. The Three Lions er utvilsomt favorittene i spillet.

Sportslotteriets funksjonær har åpnet et enkeltnivåspill. Oddskombinasjonen er 5.95 (Serbia vinner) 3.90 (uavgjort) 1.40 (England vinner). Når det gjelder poengsum, var Englands 1-0-seier den laveste med en utbetaling på 6,6 til 1, og Englands 2-0-seier var en utbetaling på 6,7 til 1, på andreplass. Når det gjelder poengsum, er oddsen på 1 mål 4,90 til 1, og oddsen på 2 mål er 3,45 til 1. Sannsynligheten for en stor poengsum mellom de to sidene er lav. I det hele tatt har England, som har som mål å vinne mesterskapet, England landslagsdrakter fortsatt fokus på stabilitet i første kamp, ​​og kan komme til å få en god start med en liten seier på 1 mål.