Velkommen! Du kan logge inn eller opprette en ny konto.
AC Milan AC Milan West Ham United Arsenal Aston Villa Juventus Crystal Palace Everton Newcastle United Stoke City Tottenham Hotspurs Athletic Bilbao Bayer Leverkusen FC Schalke 04 AC Milan

Haaland spiller Manchester City Derby, data viser Manchester United 1-2

Klokken 23:30 den 29. oktober innledet Premier League Manchester City Derby, og Manchester United møtte utfordringen til Manchester City på hjemmebane. Manchester United, Fotballdrakter Barn som nettopp hadde vunnet sin første seier i Champions League midt i uken, venter på å spille påfølgende hjemmekamper mot de forsvarende mesterne. Det støttes fortsatt ikke av data. I følge gjeldende odds kan Manchester City fortsette å drepe alle.

Manchester United vant København i midtuken og vant til slutt sin første seier i Champions League-gruppespillet.De vant tre påfølgende seire i Ligacupen og feide bort den forrige dysterheten. For øyeblikket har de bare 15 poeng, og ligger på 8. plass i ligaen. I tillegg kan man ikke ignorere skadene i laget deres.Billige Manchester United fotballdrakter Selv om Casemiro har begynt å trene med laget og forventes å komme tilbake, har Lisandro Martinez og Luke Shaw på lagets forsvar bekreftet at de ikke kan spille i helgen. I tillegg, selv om Malaysia og Wan-Bissaka kommer seg godt, bør de ikke spille.