Velkommen! Du kan logge inn eller opprette en ny konto.
AC Milan AC Milan West Ham United Arsenal Aston Villa Juventus Crystal Palace Everton Newcastle United Stoke City Tottenham Hotspurs Athletic Bilbao Bayer Leverkusen FC Schalke 04 AC Milan

Messis avhengighet kan ikke vare lenge, nå er Barcelona friskere

Eduardo Romeu, Barcelonas nestleder med ansvar for økonomien, sa i et intervju at nå vil Barcelona ikke bygge et lag rundt en spiller, og å stole på Messis strategi vil tross alt ikke vare lenge. Romeu sa: "Vi har en flott gruppe unge spillere som har DNA og stil i Barcelona. Vi må være tålmodige med disse spillerne. Vi har mange kommersielt attraktive eiendeler, og vi kan ikke bare fokusere på én spiller. I dag er Barcelona har en bredere dekning, Draktsett Fotball snarere enn som tidligere, er alt konsentrert om Messi. Den nåværende modellen er veldig sunn. "

Romero mener at Barcelona fremdeles er det mest verdifulle sportsmerket i verden, "Dette er hva magasinet Forbes sa, ikke meg." Romeu sa også: "Den økonomiske Messi -avhengigheten vil ta slutt før eller siden., Fordi han går å gå av med pensjon en dag. Nå vet vi hva vi kan spare.Billige Barcelona fotballdrakter/draktsett 2020 2021 Å vite hva vi har mistet er mer komplisert. Foreløpig har vi ikke følt effekten av (Messis avgang) i forhandlingene om sponsorkontrakten. "