Velkommen! Du kan logge inn eller opprette en ny konto.
AC Milan AC Milan West Ham United Arsenal Aston Villa Juventus Crystal Palace Everton Newcastle United Stoke City Tottenham Hotspurs Athletic Bilbao Bayer Leverkusen FC Schalke 04 AC Milan

Tottenhams moral forbedres og forventes å komme tilbake på sporet

Den 15. runden av Premier League vil innlede en fokuskamp, ​​der Tottenham står overfor utfordringen til West Ham United på hjemmebane. I den siste kamprunden tillot Tottenhams uavgjort i siste liten og dommerens kontroversielle straffespark at de kunne ta bort et heldig poeng på Etihad Billige Fotballdrakter på nett. West Ham United trakk også uavgjort mot Crystal Palace hjemme. Sportsspilloffisøren for dette spillet har tilbudt en lav utbetaling på 1,67 for Tottenhams hjemmeseier. Det er klart at Tottenhams hjemmeseier er mer lovende.

West Ham United er fortsatt ubeseiret med 4 seire og 1 uavgjort på de siste 5 kampene i alle konkurranser og er i god form. Denne sesongen, når den ledende spissen Antonio er i en svak tilstand, har det offensive kjernesystemet som består av Bowen, Soucek, Paqueta og Prowse prestert bra.I de siste kampene har han scoret eller assistert nesten hver eneste kamp. West Ham Uniteds borteforsvar er imidlertid veldig gjennomsnittlig. I de siste 17 bortekampene har de kun hatt én clean sheet og sluppet inn et snitt på 1,Billige Tottenham Hotspurs fotballdrakter 7 mål per kamp. I møte med Tottenhams flodbølge av angrep i denne kampen kan det være vanskelig å motstå.