Velkommen! Du kan logge inn eller opprette en ny konto.
AC Milan AC Milan West Ham United Arsenal Aston Villa Juventus Crystal Palace Everton Newcastle United Stoke City Tottenham Hotspurs Athletic Bilbao Bayer Leverkusen FC Schalke 04 AC Milan

Headlines

Antoine Griezmann har tatt nummer 17 billige fotballdrakter i Barcelona. Griezmanns skjortenummer var en av overraskelsene i hans presentasjon søndag da han signerte sin femårige avtale sammen med president Josep Mari Bartomeu. For øyeblikket ga Bartomeu ham No.17-skjorten. Det var nummeret som ble forlatt av Murillo da hans låneformål ved klubben endte 30. juni. Barcelona drakt 2019 til salgs nettbutikk. Gjennom Barças historie har følgende spillere båret No.17: Amu..
Read More
Manchester United har avduket deres nye 2019/20 unna billige fotballdrakter, som bryter vekk fra sine tradisjonelle farger, med skjorten med en slangelignende mønstret design. Det er en intrikat mønstret design som tar inspirasjon fra mosaikkene som farger gatene i Manchesters kreative nordlige kvartal - en subtil berøring som utfyller den sekundære svarte farge som tilberder skuldrene, kragen, hemmet og klubbmerket. Manchester United drakt 2019 til salgs nettbutikk. Den nye ..
Read More
Gianluigi Buffon har briljant nektet No.1 billige fotballdrakter og kapteinens armbånd etter sin følelsesmessige retur til Juventus. Den legendariske italienske keeper har returnert til Juventus etter en sesong i Frankrikes toppflytur med Paris Saint-Germain. Den 41-åringen er satt til å ha på No.77-skjorten etter å ha redusert muligheten til å fjerne Wojciech Szczęsny fra sin No.1-skjorte. Juventus drakt 2019 til salgs nettbutikk. Buffons profesjonelle karriere begy..
Read More
Etter å ha kunngjort den rapporterte $ 800 millioner USD-avtalen tidligere i år, har PUMA nå avduket Manchester Citys hjem- og borte billige fotballdrakter for 2019/20 sesongen. Hjemmekitet er selvfølgelig i det tradisjonelle himmelsblå, men har et "vevd jacquardbølgemønster" som skal representere bomullsvevene som gjorde Manchester til verdens første industrielle by. Manchester City drakt 2018/19 til salgs nettbutikk. Det bærer også et crest som anerkjenner b..
Read More
Brasil har ikke gode minner om Paraguay i Copa America. De to siste gangene møtte Brasil sin sørlige nabo i den kontinentale konkurransen, 'Seleção' endte demoraliserende elimineringer. Det skjedde i kvartfinalen i 2011 og 2015, begge etter straffespark. landslagsdrakter fotball til salgs nettbutikk. Brasil vil møte Paraguay i de siste åtte igjen på torsdag, denne gangen med enda mer press hjemme. "Det er en avgjørende kamp, vi må være veldig sterke mentalt," sa Brasil-tren..
Read More
Nummer 10 billige fotballdrakter eier Lionel Messi har angivelig bedt Barcelona om å gi frem Neymar en annen stave på Camp Nou. Neymar forlot de katalanske gigantene til Paris Saint-Germain i 2017, selv om det har vært hyppig spekulasjon om en retur til Spania for 27-åringen. PSG vil angivelig underholde store penger tilbud for spilleren i sommer, og det ser ut til at Barcelona kunne gjøre en formell tilnærming for å sikre en gjenforening med Brasil-internasjonal. Messi drakt ..
Read More
Real Madrid har signert franske venstreback Ferland Mendy fra Lyon, noe som gjør forsvareren det tredje tilskuddet til sitt lag i sommer. billige fotballdrakter til salgs nettbutikk. Madrid annonserte onsdag at Mendy vil signere en seksårig kontrakt, med Lyon sier overføringen var verdt 48 millioner euro (54 millioner dollar). Du kan også kjøpe Real Madrid drakt 2018/19 for å vise din støtte. Mendys underskrift kommer en uke etter at Madrid også kjøpte Belgias stjer..
Read More
Barcelona 2019-20 hjem billige fotballdrakter introduserer en sjokkerende design som erstatter klubbens varemerkeregister med brikker. Barcelona 2019-20 hjemmeskjorte har et sjakkdesign for første gang i klubbhistorie. Svært som den ikoniske krokodilskjorten, har Barcelona 19-20-skjorten røde og blå brikker på forsiden, og solide blå ermer. Barcelona drakt 2018/19 med høy kvalitet! En katalansk flagg detalj vises på forsiden av kragen til Barcelona 2019-2020 hjemmeki..
Read More
Nesten alle viktige europeiske klubber har allerede sluppet sitt nye hjem billige fotballdrakter for 2019-20 sesongen. Men franske gigantene PSG har ikke gitt ut sitt nye sett ennå. Ganske logisk, ifølge Paris-baserte avisen Le Parisien, er PSGs jerseys for 2019-2020 sesongen klar. De vil imidlertid forbli i boksene i noen få uker. Dette skyldes endringen av hovedsponsorjerseyen. Paris Saint-Germain drakt 2018/19 til salgs nettbutikk. Mens "All" allerede har funnet e..
Read More
Atlético Madrids 19-20 hjem billige fotballdrakter vender tilbake til normale striper, etter at både 2017-18 og 2018-19 jerseys har skaffet seg stor grafikk og effekter. Også en velkommen endring, strikkene fortsetter på ermene i Atlético 2019-20 hjemme jersey, som igjen har en raglan cut. Den bakre nakkebåndet er marine, som speiler fargene til Swoosh og klubbkampen, med et spansk flagg på utsiden. Grafikken på innsiden av halsen viser klubbens grunnår 1903 og gir hyllest t..
Read More
Manchester United lanserte nettopp den nye billige fotballdrakter 2019-2020, som i stor grad trekker inspirasjon fra Treble for 1999 til 20-årsjubileet. Manchester Uniteds hjemmekit 2019-2020 er overveiende rødt med svart trim på nakken og en svart Adidas Performance-logo på høyre bryst. De 3 stripene og ermene er stylet veldig subtile på Manchester United 19-20-settet, som vises på skuldrene i en litt mørkere rød enn underdelen av skjorten. Manchester United drakt 2018/19&n..
Read More
Juventus 2019-2020 hjemmekit ble utgitt. Det nye hjemmet billige fotballdrakter introduserer et revolusjonerende halv og et halvt design. Mens Juventus jersey vanligvis har hvite og sorte striper, er Juventus 2019-20 hjemmejersey halv svart, halv hvit. Nærmere bestemt er høyre side av Juventus 19-20-skjorten hvit og den venstre er svart. Juventus drakt 2018/19 til salgs nettbutikk. Den "blokkerte" utseendet på Juventus 2019-2020-skjorten fortsettes på henholdsvis høyre ..
Read More
Bayern München er klar til å slippe ut sitt nye hjem billige fotballdrakter foran den siste Bundesliga-matchen til sesongen mot Eintracht Frankfurt den 18. mai 2019. Sammen med settet, vil de tyske gigantene løslate neste sesongs treningssamling - nå det første elementet i Adidas Bayern München treningsområde har blitt lekket. Det vi ser på er en treningstrøye fra Bayern München / langermet jersey for 2019-20 sesongen. Det første treningssettet og alle andre elementer vil ..
Read More
Laget som en del av Adidas pågående samarbeid med resirkuleringsfirmaet Parley, presenterer Arsenal 2019-2020 pre-match billige fotballdrakter et helt opprørende utseende i krus og marineblå. Adidas x Parley Adidas 2019-20 pre-match topp er marineblå og blågrønn med en grønt overtrykk. Den er basert på samme mal som også brukes til de andre 2019-2020 pre-match skjorter fra Adidas, som Bayern München, Juventus og Real Madrid. Arsenal drakt 2018/19 til salgs nettbutikk...
Read More
Etter en 1-0-seier over Levante, er Barcelona mestere til La Liga 2018-19. Etter kampen ble vinneren billige fotballdrakter fremvist av spillerne. Skjorten er en enkel blå crew-neck tee, blå, med en Blaugrana stripende detalj på forsiden. Teksten leser '8 av 11 - det ekstraordinære er at det virker normalt'. Med 2018-19-tittelen, ville Barcelona ha vunnet 8 av de 11 siste i Spania, en bemerkelsesverdig prestasjon med tanke på at de er opp mot liker Atlético og Real Madrid. Barcelona..
Read More
Adidas og Real Madrid har inngått en avtale om å inngå en kontrakt på 1,6 milliarder euro som vil se det tyske selskapets produksjon av Los Blancos-sett for de neste 12 årene. billige fotballdrakter til salgs nettbutikk. Penn vil bli lagt på papir på slutten av sesongen i en avtale som vil se Madrid tjene så mye som 120 millioner euro per sesong. Den nåværende kontrakten er satt til å komme til en slutt neste år, men med fornyelse vil Madrid være det høyeste betalt laget spo..
Read More
Liverpool avslørte bare offisielt den nye Liverpool 19-20 hjemme billige fotballdrakter. Også som i de siste årene, forventer vi at Liverpool 2019-20-settet blir debutert i et av de siste hjemmekampene i den nåværende Premier League sesongen. Liverpools 2019-20 hjemmejersey har igjen en ganske mørk skygge av rødt, mens gull brukes til NB og LFC logoer på brystet. Western Union sponsor patch på venstre ermet av Liverpool 19-20-settet er også gull, mens Standard Chartered-utskrift..
Read More
Pep Guardiola mener Manchester City må vinne sine resterende fem Premier League-spill hvis de skal beholde tittelen neste måned etter å ha sett laget sitt, opprettholde presset på Liverpool med en niende etterfølgende seier. billige fotballdrakter til salgs nettbutikk. Mesterens retur til toppen av bordet forlenget til bare noen få timer søndag før Liverpool rescaled toppmøtet med seier mot Chelsea. City hadde lettet til sin egen seier på Crystal Palace for å overvinne enhver a..
Read More
Cristiano Ronaldo jobber hardt med sin gjenoppretting og Juventus-lederen Massimiliano Allegri håper å få ham tilgjengelig på Ajax. billige fotballdrakter til salgs nettbutikk. På fredag, sa Allegri Ronaldo tvil om neste ukes Champions League kvartalsfinale første etappe i Amsterdam etter å ha blitt tvunget av med lårbelastning mens han spilte for Portugal i internasjonal pause. Du kan også kjøpe Juventus drakt 2018/19 for å vise din støtte. Den italienske treneren, som sn..
Read More
Til tross for ryktene har Paris Saint-Germain ingen hensikt å miste stjernespillerne, og klubben prøver å gjøre det så klart som mulig. billige fotballdrakter til salgs nettbutikk. Selv om sommeroverføringsvinduet ennå ikke er åpent, selger pariserne allerede sesongbilletter til 2019/20, som har Kylian Mbappe, Neymar og Marco Verratti sine bilder på dem. Du kan også kjøpe Paris Saint-Germain drakt 2018/19 for å vise din støtte. Døren har dukket opp litt ajar for hver å ..
Read More
Barcelona var i stand til å signere Ajax-ungdommer Frenkie De Jong foran andre toppklubber som Paris Saint Germain og Manchester City på grunn av en avtale de hadde med Nike. Den nederlandske internasjonale ble jaget av en rekke klubber i Europa, men Barcelona vant loppet for sin signatur. billige fotballdrakter til salgs nettbutikk. Nike sponsor både Barcelona og De Jong. ESPN-kilder hevder at selskapet investerte en "veldig viktig sum penger" i lønn i troen på at ungdommens prestas..
Read More
Chelsea 2019-20 hjemme billige fotballdrakter har blitt lekket. På samme måte som de to årene før, vil Chelsea 2019-20 hjemme jersey overveiende være "rush blue" med en hvit Swoosh. Det vil også være mørkere blå elementer, sannsynligvis i form av en subtil Stamford Bridge grafikk på forsiden. Chelseas ikoniske "Coors" og "Autoglass" -skjorter på midten av 90-tallet, den med de fete hvite krage, kommer til å tenke som eksempler for Nike å muligens følge i dette tilfellet. Hus..
Read More
Manchester United har angivelig ingen planer om å signere Gareth Bale denne sommeren dersom han legges til salgs av Real Madrid. Men ifølge Mark Ogden av ESPN FC, vil de røde djevlene ikke gjøre et trekk for 29-åringen. billige fotballdrakter til salgs nettbutikk. "Kilder sa United ville ikke registrere en interesse med Real på grunn av den uoverkommelige prisen for å signere spilleren og hans alder, med deres rekrutteringsplaner i stedet satt for å være fokusert på unge og nye ..
Read More
Atletico Madrid står overfor 90 viktige minutter når de spiller bortbenet i Champions League sist 16, binder seg til italiensk mester Juventus på tirsdag kveld. billige fotballdrakter til salgs nettbutikk. Atletico forsvarer en 2-0 første ledd i Allianz Stadium og vil sette sin tro på deres imponerende defensive rekord for å holde Cristiano Ronaldo og selskapet i sjakk. Du kan også kjøpe Atletico Madrid drakt 2018/19 for å vise din støtte. Simeones side har holdt fem rene ar..
Read More
Real Madrid er angivelig forbereder en verdensrekordoverføring for Paris Saint-Germain's Neymar. billige fotballdrakter til salgs nettbutikk. Klubbpresident Florentino Perez vil signere en 'Galactico' om sommeren, og rapporter tyder på at han ser på den brasilianske megastjernen. Ifølge rapporten presenterer Real Madrid et forbløffende £ 350 millioner bud på Neymar. Du kan også kjøpe Real Madrid drakt 2018/19 for å vise din støtte. Neymar lager i dag en kul 36 millioner eur..
Read More
Liverpools skjebne er ikke lenger i sine egne hender etter at en uendelig trekk i søndagens Merseyside-derby gjorde det mulig for Manchester City å gjenvinne toppspill i Premier League med en poengfordel. Det har ført til stor kritikk av de røde. billige fotballdrakter til salgs nettbutikk. Til tross for kritikk over deres mangel på kreativitet, forblir ting i den andre enden av banen det samme med fem suksessive rene ark i alle konkurranser og en Premier League-beste 17 shut-outs de..
Read More
Juventus trening billige fotballdrakter for 2019-20 sesong lekket. Laget av Adidas, den nye Juventus nye treningsskjorten antyder neste sesongs revolusjonerende svart og hvitt halv og halv sett. Den nye Adidas Juventus 19-20 treningsskjorten kombinerer Juventus berømte hvite og sorte farger med rosa til Adidas-logoen. Den er basert på Adidas 2019-20 treningsmal med sin varemerke stripes design på bunnen. Juventus drakt 2018/19 til salgs nettbutikk. Faktisk bekrefter den nye Juventu..
Read More
Barcelona gjorde historie onsdag kveld etter å ha slått Real Madrid ut av Copa del Rey med en 4-1 samlet seier. Du kan også kjøpe billige fotballdrakter for å vise din støtte. Seieren betyr at Barcelona er i finalen for sjette sesongen på rad - en ny første. Barcelona har løftet trofæet de siste fire årene på rad, og håper å gjøre det fem på Benito Villamarín stadion. Barcelona drakt 2018/19 med høy kvalitet! Ernesto Valverdes side vil møte enten Real Betis eller Va..
Read More