Velkommen! Du kan logge inn eller opprette en ny konto.
AC Milan AC Milan West Ham United Arsenal Aston Villa Juventus Crystal Palace Everton Newcastle United Stoke City Tottenham Hotspurs Athletic Bilbao Bayer Leverkusen FC Schalke 04 AC Milan

Headlines

Juventus forsvarte tittelen vellykket, men den vakre "Saribo" som trente Napoli er forsvunnet. Hvis det ikke var for Ronaldos scorende momentum etter epidemien, kan Juventus miste mesterskapet, Fotballdrakter Barn og lagets taktikk gjorde også Ronaldo misfornøyd. Da Dybala ble utnevnt til Serie A MVP, blir ikke Cristiano Ronaldos misnøye lettet, spesielt siden Dybalas ligamål er 20 færre enn ham, og Cristiano Ronaldo savnet også sin femte europeiske Golden Boot. Billige Juventu..
Read More
Nylig uttrykte den brasilianske stjernen Ze Roberto håpet om at Messi vinner verdensmesterskapet. Ze Roberto sa: "Hvis Messi vinner verdensmesterskapet, vil jeg være veldig glad,Fotballdrakter Barn for senere kan han kalle seg den beste spilleren i historien. Verdensmesterskapet er det eneste som mangler i karrieren." "Sammen med Pele og Maradona er Messi en av de beste spillerne i historien. I Brasil er det flere barn som Messi enn Neymar, fordi Messi leker som brasilianerne. Måten å..
Read More
Leverkusens nye røde Haverts er den røde mannen i transfermarkedet i sommer. Ifølge tidligere nyheter fra britiske og tyske medier, er Chelsea den nærmeste klubben til å signere Haverts.Fotballdrakter Barn Bayern-vingen Sane lekk ut uhell intern informasjon i et nylig intervju, og sa at Chelsea hadde gjort en god avtale. I et intervju sa Sane: "Jeg tror Tyskland alltid har hatt gode unge spillere. Mange unge spillere har muligheten til å vokse i Bundesliga. Jeg tror Chelsea har..
Read More
Spania lokal tid klokka 21:00 den 16.), den 37. runden i La Liga i sesongen 2019/20, en fokuskamp på Di Stefano stadion, Real Madrid 2 til 1 hjemmeseier over Villarreal, Benzema Poengsummen var to ganger, Billige Fotballdrakter på nett og Real Madrid vant 10 kamper på rad etter semifinalen for å vinne det 34. La Liga-mesterskapet. Dette er den 40. konfrontasjonen mellom de to sidene i La Liga-historien. Real Madrid hadde 22 seire, 13 uavgjorte og 4 tap. Villarreal vant bare en Re..
Read More
Manchester United slo Aston Villa 3-0 og satte to Premier League-rekorder. Først av alt ble Manchester United det første laget i historien som vant med 3 mål eller mer i 4 kamper på rad. Fotballdrakter Barn Før kampen 3-0 slo Manchester United Bournemouth 5-2, slo Brighton 3-0, 3-0 Jameson Sheffield United, 4 seirer på rad, og viste Manchester Uniteds gode fart, og Lagtillit. For det andre gjorde Manchester United Bruno Fernandes en straffe og straff. Denne sesongen har Red Dev..
Read More
Chelsea-fansen angrep den tidligere Blues-spilleren Carlton Cole, som svarte. Carlton Cole debuterte i Chelseas ungdomstrening, spilte 31 ganger i Blues førstelag, flyttet deretter til West Ham i ni år og trakk seg i 2018. Billige Fotballdrakter på nett I denne runden av Premier League, West Ham som beseiret Chelsea 3-2, feiret Cole hammergjengens lore, noe som irriterte noen Blues netizens og angrep Cole. Som svar svarte Cole uvettig. "Hvordan kan Chelsea-fansen kritisere meg for..
Read More
Manchester Uniteds portugisiske stjerne Bruno Fernandez sa at Ronaldo er den beste spilleren i verden i hans sinn. Hver portugisisk, hver gang noen legger navnet ditt til Ronaldo, vil du være takknemlig, "sa Fernandes til" Football Tribe "," Du kan like Messi mer enn Ronaldo, Fotballdrakter Barn,eller du kan like Belido Jeg har aldri sett noen andre. Jeg har aldri sett Bailey spille, så jeg kan ikke si at han er den beste i verden. For meg er Cristiano den beste jeg noensinne har sett. " ..
Read More
Klokken 22:00 den 18. lokal tid i Spania var fokuset for den 29. runden av La Liga i sesongen 2019/20 på Di Stefano stadion.Real Madrid scoret 3-0 hjemme i Valencia og Azar assisterte fortløpende. Draktsett Fotball,benzema scoret to ganger og Asencio sendte inn. Li Kangren ble sendt ut før kampen. Real Madrid fortsatte å trykke på Barcelona etter å ha vunnet strek. Real Madrid har bare tapt en kamp mot Valencia i de seks siste seriekampene mot Valencia. Real Madrid har vunnet 8 seir..
Read More
I følge den britiske medien «The Sun» er Liverpool i ferd med å fullføre fornyelsen av kontrakten med Van Dyke, og de to partiene vil signere en ny femårskontrakt. Liverpool ga Van Dyke den høyeste lønnen i laghistorien, Draktsett Fotball,med en ukentlig lønn på 220 000 pund og en total kontraktspris på 57 millioner pund. Rapporten sa at Liverpool og Van Dyke har oppnådd enighet om den nye kontrakten, men vil ikke kunngjøre den før neste måned. Etter at den nye kontrakten t..
Read More
Onsdag rapporterte spanske medier at Messi var fraværende fra lagets fellestrening, noe som fikk folk til å bekymre seg for ham. De siste nyhetene viser imidlertid at Messis fysiske tilstand ikke er alvorlig, han kan delta fullt ut i det første spillet etter La Liga-omstarten. Fotballdrakter Barn,La Liga-laget har gjenopptatt lagets fellestrening, og onsdag dukket ikke Messi opp i fellestreningen. Det er rapporter om at Messi savnet trening på grunn av ubehag i muskler, og til og med kan ..
Read More
Manchester City har identifisert Bayer Leverkusen-vingen Leon Bailey som et 'mål' for å erstatte Leroy Sané, melder Daily Mail. billige fotballdrakter til salgs nettbutikk. Ethvert trekk for Bailey vil være betinget av at Sané fullførte overføringen til Bayern München i sommer. Du kan også kjøpe Manchester City drakt 2019/20 for å vise din støtte. Bailey er blitt identifisert av City, sier MailSport, fordi han er venstrefot, men også er i stand til å opere..
Read More
Barcelonas nye trening for 2020-2021 billige fotballdrakter ble lekket i dag. Den er laget av Nike og vil bli slitt i neste sesongs La Liga-kampanje. Basert på den nye Nike-malen - katalanerne var første gang de debuterte i januar, er Nike Barcelona 20-21 treningsfotballskjorte farget i et rikt blått med bare klubben og Beko-logoene som vises på fronten. Barcelona drakt 2019/20 for salg nettbutikk. En gul Swoosh er plassert på hver erme av Nike FC Barcelona 20-21 trenin..
Read More
Real Madrid har bekreftet at troppen vil være tilbake på trening mandag 11. mai. billige fotballdrakter til salgs nettbutikk. Spillerne kom tilbake til Valdebebas den siste onsdagen for å gjennomgå tester for Covid-19, hvor alle testet negativt, ifølge rapporter fra den spanske pressen. Du kan også kjøpe Real Madrid drakt 2019/20 for å vise din støtte. Derfor hadde trener Zinedine Zidane grønt lys for å fortsette treningen og valgte neste mandag som dato for ..
Read More
I følge La source er PSGs nye billige fotballdrakter fra 2020-21 hvit med en bred rød midtstripe, med tynnere mørkeblå linjer i kantene. Både kragen, som er tradisjonell, og ermmansjettene på Nike PSG 2020-21 borte fotballskjorte er også mørkeblå, i tillegg til logoene foran. Du kan også kjøpe Paris Saint-Germain drakt 2019/20 i vår butikk. Hvite shorts og sokker fullfører settet. ..
Read More
Det er angivelig at Juventus er tilbake i kontakt med Zinedine Zidane for å prøve å overbevise ham om å slutte med Real Madrid og bli med dem fra neste sesong. billige fotballdrakter til salgs nettbutikk. Det franske utsalgsstedet le10sport hevder Old Lady sender signaler til Zizous hovedvei når de ser ut til å dra nytte av hans anstrengte forhold til Los Blancos president Florentino Perez. Du kan også kjøpe Juventus drakt 2019/20 for å vise din støtte. Hans a..
Read More
Bayern München 2021 pre-match billige fotballdrakter ble lekket. Den er laget av Adidas og vil bli slitt for oppvarmingen før spill i den andre fasen av sesongen 2020-21. Adidas Bayern München 2021 pre-match skjorte er inspirert av klubbens logo og det bayerske flagget. Bayern München drakt 2019 / 20 for salg nettbutikk. Bortsett fra designen, er Adidas Bayern München 2021 pre-match skjorte veldig enkel. Den har en nakkekrage og, interessant nok, ingen Three Stripe..
Read More
Alle de fire Tottenham Hotspurs 2020-21 billige fotballdrakter har blitt lekket de siste månedene. Det første virkelige bildet av hjemmekitet til Tottenham Hotspur 2020-2021 har blitt lekket, noe som bekrefter vår eksklusive lekkasje. Nike Tottenham Hotspur 20-21 borte fotballskjorte er overveiende 'progrønn' med 'knapt volt' logoer. Tottenham Hotspur drakt 2019/20 for salg nettbutikk. Etter lilla (17-18), grønn (18-19) og blå (19-20) er Tottenham Hotspurs nye tre..
Read More
Premier League planla å overrekke Liverpool tittelen ved å bringe frem trofeepresentasjonen før inventar ble suspendert på grunn av koronavirusutbruddet, har en rapport hevdet. billige fotballdrakter til salgs nettbutikk. Mirror opplyser at diskusjoner hadde funnet sted for å bringe Liverpools tittelkronisering frem til 21. mars, hvor de røde ville ha løftet tittelen på Anfield. Du kan også kjøpe Liverpool drakt 2019/20 for å vise din støtte. Presentasjoner ..
Read More
På søndag lekket vi den første konkrete informasjonen om Adidas Real Madrid 2020-21 bort billige fotballdrakter, som vil bli 'Spring Pink'. Med den informasjonen er det nå sikkert at Barça og Madrid vil "dele" fargene på sine alternative sett. Barça 2020-21 boresett vil være svart / gull, og Barça 20-21 tredje sett vil være rosa. Dette betyr at settene har samme grunnfarge som Real Madrids alternative trøyer for 2020-21, som blir 'Spring Pink' (borte) og Black (tredje). Barcelo..
Read More
PSG har angivelig satt en prisantydning på 150 millioner euro på Neymar i stedet for Barcelonas plan om å bringe brasilianeren tilbake til Catalonia i sommer. billige fotballdrakter til salgs nettbutikk. PSG var tidligere motstandsdyktige mot forestillingen om å selge Neymar, etter å ha blokkert den daværende 27-åringens flytting til Camp Nou i fjor sommer. Det ble senere avslørt at PSG-president Nasser Al-Khelaifi hadde festet en opprørende € 300m (pris) på spilleren for..
Read More
Det er ikke ofte Liverpool-fansen feirer en Manchester United-seier, men seier for de røde djevlene mot Manchester City har satt Jurgen Klopps side på spissen for å vinne Premier League-tittelen. billige fotballdrakter til salgs nettbutikk. Faktisk kunne de røde være mindre enn en uke unna å vinne sin første toppflytittel på 30 år og kan til og med bli kronet til mester uten å sparke en ball. Du kan også kjøpe Liverpool drakt 2019/20 for å vise din støtte. Mål..
Read More
Designet er inspirert av settet FC Barcelona vant Champions League for ti år siden - hjemme billige fotballdrakter for 2010-2011. Vi sammenligner Nike Barca 20-21 og Barca 10-11 hjemmeskjorter. Det som øyeblikkelig er synlig, er at Champions League-vinnende 2010-11 inspirerte FC21 Barcelona-hjemmeskjorta. Barcelona drakt 2019/20 med høy kvalitet! Det er noen større og mindre forskjeller. Stripene har tynne gule striper mellom seg, og en subtil gradientdesign ble ogs..
Read More
Real Madrid-stjernen Eden Hazard pådro seg et nytt skadetreff på Real Madrid etter at spissen sprukket ankelen på lørdag. billige fotballdrakter til salgs onine shop. I følge belgiske landslagssjef Roberto Martinez, vil skaden holde Hazard sidelinjert til slutten av mai. Du kan også kjøpe Real Madrid drakt 2019/20 for å vise din støtte. "Vi er veldig triste, fordi denne skaden vil forlate ham ute av handling i minst tre måneder," sa Martinez til AS .. "En fotb..
Read More
En ny kitelekkasje fra Premier League har dukket opp. Det viser treningssettet 2020-2021 fra Premier League-klubben Manchester United. billige fotballdrakter til salgs nettbutikk. Basert på Adidas-malen, er Manchester United 2020-21 treningsfotballskjorte hvit med vekslende 3 striper fargelegging på ermene (oransje til høyre og svart til venstre). du kan også kjøpe Manchester United drakt 2019/20 for å vise din støtte. Adidas-logoen på høyre bryst av Adida..
Read More
Juventus planlegger å gi Pep Guardiola 'hva enn det trengs' for å overbevise ham om å forlate Manchester City i sommer. billige fotballdrakter til salgs nettbutikk. Serie A-mesterne er desperate etter å utnevne en ny manager, til tross for at de bare ansetter Maurizio Sarri for åtte måneder siden. Du kan også kjøpe Juventus drakt 2019/20 for å vise din støtte. I følge The Sun er klubbpresident Andrea Agnelli overbevist om at Guardiola er mannen som endelig leverer..
Read More
Paris Saint-Germain har debutert sin nye svarte Jordan 2020 fjerde billige fotballdrakter i Ligue 1-kampen mot Montpellier 1. februar. PSG hadde også på seg de andre elementene fra Jordan 2020-kolleksjonen, inkludert toppen av kampen og treningsutstyret. Paris Saint-Germain drakt 2019/20 for salg nettbutikk. Jordan PSG 2020-settet er helt svart (svart skjorte, shorts og sokker), som lar flaggdesignet på fronten skille seg ut. ..
Read More
Lionel Messi og Cristiano Ronaldo forventes begge individuelt å sette bemerkelsesverdige målrekorder i år. billige fotballdrakter til salgs nettbutikk. Messi har scoret 50+ mål for klubb og land i ni år det siste tiåret. Dette viser at hvis Messi vil være produktiv i år, er han bundet til å fullføre et tiår på 50+ mål scoret per år. Du kan også kjøpe Barcelona drakt 2019/20 for å vise din støtte. Messis meds superstjerne Ronaldo er også på vei til å lage..
Read More
Pep Guardiola har absolutt hatt et vell av talent til disposisjonen hvor enn han har klart seg, men det ser ut til at Lionel Messi definitivt er hans favoritt. billige fotballdrakter til salgs nettbutikk. Sergio Aguero knuste flere rekorder med målene sine i Manchester Citys dunk av Aston Villa i Premier League på søndag, men det var ikke nok til å løfte ham til nummer én i Guardiolas bøker. Du kan også kjøpe Manchester City drakt 2019/20 i vår butikk. I en tale me..
Read More