Velkommen! Du kan logge inn eller opprette en ny konto.
AC Milan AC Milan West Ham United Arsenal Aston Villa Juventus Crystal Palace Everton Newcastle United Stoke City Tottenham Hotspurs Athletic Bilbao Bayer Leverkusen FC Schalke 04 AC Milan

Headlines

Paris Saint-Germain skal angivelig tilby Kylian Mbappe en fersk kontrakt som vil gjøre ham til den høyeste inntjener i verdensfotball. billige fotballdrakter til salgs nettbutikk. Ungdommen fullførte et trekk til en verdi av £ 167m til Parc des Princes fra AS Monaco i 2017. Nå i sin tredje sesong på PSG har rapporter hevdet at Mbappe ikke vil signere en ny kontrakt i Paris og i stedet fullføre en overgang til Real Madrid. Du kan også kjøpe Paris Saint-Germain drakt 2019..
Read More
Den engelske avisen The Times melder at Manchester United og Chevrolets partnerskap nesten helt sikkert kommer til å avsluttes når kontrakten går ut i 2021. Faktisk ville Manchester United allerede være på jakt etter en alternativ skjortesponsor til Chevrolet. billige fotballdrakter til salgs nettbutikk. Ifølge The Times hevder innsidere at "sjansene for at Chevrolet forlenger ordningen utover i 2021 er dømt fordi General Motors, morselskapet, mente det hadde for mye for retti..
Read More
Liverpool er håpefulle Mohamed Salah har unngått alvorlig skade etter at spissen halte av under seieren over Leicester City lørdag. billige fotballdrakter til salgs nettbutikk. Jurgen Klopp reagerte rasende på Hamza Choudhurys utfordring mot Salah, og insisterte på at Leicester-midtbanespilleren burde vært sendt av gårde. Salah ble trukket tilbake etter å ha blitt hacket ned av Choudhury, og det var frykt for at han kunne ha fått en Achilles-skade. Du kan også kjøpe Liverp..
Read More
Jose Mourinho har angivelig avvist tilnærminger fra en rekke av Europas toppklubber da han venter på en ny sjanse i det varme setet på Real Madrid. billige fotballdrakter til salgs nettbutikk. Zinedine Zidane har allerede kommet under press på Bernabeu denne sesongen etter at Madrid trakk to av deres åpning tre La Liga-kamper, men siden er fremdeles øverst på tabellen, med Barcelona som sliter i sjette. Du kan også kjøpe Real Madrid drakt 2019/20 for å vise din st..
Read More
Lionel Messi slo Liverpool-forsvareren Virgil van Dijk og Juventus spiss Cristiano Ronaldo for å hevde en rekord sjette FIFAs The Best-prisen, som blir gitt til toppspilleren for menn, på mandag. Barcelona drakt 2019/20 for salg nettbutikk. FIFA Awards ble et frittstående arrangement i 2016 og Cristiano Ronaldo tok med seg de to første pokalene hjem. I fjor ble vinneren Real Madrid og Kroatia midtbanespiller Luka Modric. Du kan også kjøpe Messi drakt for å vise din støtt..
Read More
Karl-Heinz Rummenigge bekrefter at Bayern München snart vil tilby en ny kontrakt til Manuel Neuer. billige fotballdrakter til salgs nettbutikk. Bayern München prøver å gjenoppbygge en annen tropp i verdensklasse etter å ha sluppet ut mange seniorspillere i sommer. Bortsett fra å signere topptalenter, er Bayern også ute etter å sikre den langsiktige fremtiden for noen av stjernespillerne sine. Du kan også kjøpe Bayern München drakt 2019/20 for å vise din støtte. ..
Read More
En Premier League-mester Manchester City er det første laget i fotballhistorien som bruker mer enn 1 milliard euro på å sette sammen troppen sin, viser en studie. billige fotballdrakter til salgs nettbutikk. Data fra det sveitsiske baserte CIES Football Observatory viste at Pep Guardiolas klubb brukte 1,014 milliarder euro på sin gruppe spillere. Franske mester Paris Saint-Germain var nummer to etter å ha brukt € 913 millioner og Spanias Real Madrid ble tredje med € 902m. du..
Read More
Arsenal 2019-2020 sesong lang ermet retro kit er gitt ut. Adidas Arsenal 19-20 Icon Retro billige fotballdrakter er en del av en spesiell Adidas Icons Retro-kolleksjon for deres største lag. Adidas Arsenal retro-trøye har lange ermer og kombinerer hovedfargen 'utstyrsgult' med 'collegiate navy', som muligens er Arsenals mest populære bortekit fargekombinasjon. Arsenal drakt 2019/20 for salg nettbutikk. Navy brukes til ermene og den tradisjonelle kragen på skjorten, og mi..
Read More
Adidas introduserte en retro vri på replikasamlingene fra 2019/20 fra sine ledende europeiske klubber. Adidas har gitt ut en ny dråpe 'Icons Jerseys' for å tilby fans et tilbakevendende alternativ som sømløst faller inn i en blomstrende fotball- og streetwear-scene. billige fotballdrakter til salgs nettbutikk. Adidas Juventus ikontrøye er gitt ut i Singapore og andre asiatiske land. Et dristig utseende for Bianconeri, Adidas Juventus retro-settet er svart med et subtilt, jacqua..
Read More
Barcelona kunngjorde Cupra som klubbens nye offisielle bil- og mobilitetspartner. Cupra erstatter Audi - begge bilmerkene eies av Volkswagen. billige fotballdrakter til salgs nettbutikk. CUPRA er et merke av Seat, et Martorell-basert datterselskap av den spanske bilprodusenten Seat. Seat eies av Volkswagen, som eier Audi, tidligere Barça spnsor. Cupra-merket ble lansert i 2018 som nytt bilmerke av Seat. Barcelona drakt 2019/20 med høy kvalitet! FC Barcelona og Cupra signer..
Read More
Adidas tyske Euro 2020-hjem billige fotballdrakter design lekket, som kommer til å bli utgitt i november 2019 og designet for UEFA EURO 2020. Et moderne utseende, hjemmeskjorta fra Adidas Germany 2020, vil være hvit med fire veldig tynne sorte striper i brystområdet. Tyskland drakt 2019 for salg nettbutikk. Det er foreløpig ikke kjent hvilken mal Adidas Germany 2020 EURO hjemmekit skal baseres på - vi regner med at den kan være den samme som brukes i Belgias EURO 2020 ..
Read More
Cristiano Ronaldo, Lionel Messi og Virgil van Dijk er kåret til finalistene for UEFA-herets spiller for året. billige fotballdrakter til salgs oline shop. Ronaldo, som har vunnet fem Champions League-titler, gikk ikke så bra i Europa i debutsesongen med Juventus. Den italienske siden tapte i kvartfinalen til Ajax Amsterdam. Imidlertid hjalp han Juve med å forsegle deres åttende påfølgende ligatittel med 21 mål og ble kåret til Serie As mest verdifulle spiller. Du kan også k..
Read More
Real Madrid er i avanserte samtaler med Paris Saint-Germain og håper på å signere Neymar før den europeiske overføringsfristen stenger. billige fotballdrakter til salgs nettbutikk. 27-åringen har i mellomtiden gjort seg skyldig i utallige disiplinære brudd i løpet av sin tid i den franske caption, og PSG sies å ha blitt lei av hans oppførsel og vil motvillig selge premieverdien, forutsatt at verdsettelsen deres er oppfylt. Du kan også kjøpe Paris Saint-Germain drakt 2019&..
Read More
Tottenham-sjef Mauricio Pochettino insisterer på at Real Madrid-målvakt Keylor Navas er en av de beste i verdensfotball. billige fotballdrakter til salgs nettbutikk. Costa Rican har stått bak Thibaut Courtois i høyden for mesteparten av sesongen forrige gang, og hadde blitt koblet til et flytting fra Madrid i sommer. Du kan også kjøpe Real Madrid drakt 2019 i vår butikk. Pochettino sa: “Han var den beste spilleren på banen. Han har bevist i en tid at han er en av d..
Read More
AC Milan 2019-20 borte billige fotballdrakter ble lansert av den italienske klubben i går. Som en komplement til det klassiske stripete hjemmet og den voldsomme svart-røde tredje, introduserer Milan 2019-20 bortetrøyer et veldig rent, moderne utseende. Milan 19-20 bortesettet introduserer et veldig rent utseende i hvitt, svart og rødt. Den har de samme stripene på ermene som den nye Dortmund-hjemmeskjorta, som i dette tilfellet er svart på høyre og rød på venstre ermet. AC M..
Read More
Jurgen Klopp insisterer på at Liverpool ikke vil prøve å signere Philippe Coutinho fra Barcelona på nytt. billige fotballdrakter til salgs nettbutikk. Det har vært spekulasjoner om at Liverpool vil se etter å signere Coutinho i sommer, med Jamie Carragher som oppfordret Klopp til å gjøre et trekk for sin tidligere nr. 10. kan du også kjøpe Liverpool drakt 2019 for å vise din støtte. Men Klopp er ikke overbevist og håper Coutinho kommer tilbake til sitt best..
Read More
Bayern München har sluppet sin slanke nye adidas hvite, billige fotballdrakter for 2019/20 sesongen. Den underjordiske hvite basen på jerseyen er supplert med et grått glitch mønster som fades fra bunnen når det stiger, samt grå detaljering på Three Stripes-merkevaren og sponsorens navn. I tillegg til den minimalistiske designen, kommer 100% polyester-settet også med CLIMALITE-teknologi til å snu svette. Bayern München drakt 2019 til salgs nettbutikk. Veggpakken ko..
Read More
Antoine Griezmann har tatt nummer 17 billige fotballdrakter i Barcelona. Griezmanns skjortenummer var en av overraskelsene i hans presentasjon søndag da han signerte sin femårige avtale sammen med president Josep Mari Bartomeu. For øyeblikket ga Bartomeu ham No.17-skjorten. Det var nummeret som ble forlatt av Murillo da hans låneformål ved klubben endte 30. juni. Barcelona drakt 2019 til salgs nettbutikk. Gjennom Barças historie har følgende spillere båret No.17: Amu..
Read More
Manchester United har avduket deres nye 2019/20 unna billige fotballdrakter, som bryter vekk fra sine tradisjonelle farger, med skjorten med en slangelignende mønstret design. Det er en intrikat mønstret design som tar inspirasjon fra mosaikkene som farger gatene i Manchesters kreative nordlige kvartal - en subtil berøring som utfyller den sekundære svarte farge som tilberder skuldrene, kragen, hemmet og klubbmerket. Manchester United drakt 2019 til salgs nettbutikk. Den nye ..
Read More
Gianluigi Buffon har briljant nektet No.1 billige fotballdrakter og kapteinens armbånd etter sin følelsesmessige retur til Juventus. Den legendariske italienske keeper har returnert til Juventus etter en sesong i Frankrikes toppflytur med Paris Saint-Germain. Den 41-åringen er satt til å ha på No.77-skjorten etter å ha redusert muligheten til å fjerne Wojciech Szczęsny fra sin No.1-skjorte. Juventus drakt 2019 til salgs nettbutikk. Buffons profesjonelle karriere begy..
Read More
Etter å ha kunngjort den rapporterte $ 800 millioner USD-avtalen tidligere i år, har PUMA nå avduket Manchester Citys hjem- og borte billige fotballdrakter for 2019/20 sesongen. Hjemmekitet er selvfølgelig i det tradisjonelle himmelsblå, men har et "vevd jacquardbølgemønster" som skal representere bomullsvevene som gjorde Manchester til verdens første industrielle by. Manchester City drakt 2018/19 til salgs nettbutikk. Det bærer også et crest som anerkjenner b..
Read More
Brasil har ikke gode minner om Paraguay i Copa America. De to siste gangene møtte Brasil sin sørlige nabo i den kontinentale konkurransen, 'Seleção' endte demoraliserende elimineringer. Det skjedde i kvartfinalen i 2011 og 2015, begge etter straffespark. landslagsdrakter fotball til salgs nettbutikk. Brasil vil møte Paraguay i de siste åtte igjen på torsdag, denne gangen med enda mer press hjemme. "Det er en avgjørende kamp, vi må være veldig sterke mentalt," sa Brasil-tren..
Read More
Nummer 10 billige fotballdrakter eier Lionel Messi har angivelig bedt Barcelona om å gi frem Neymar en annen stave på Camp Nou. Neymar forlot de katalanske gigantene til Paris Saint-Germain i 2017, selv om det har vært hyppig spekulasjon om en retur til Spania for 27-åringen. PSG vil angivelig underholde store penger tilbud for spilleren i sommer, og det ser ut til at Barcelona kunne gjøre en formell tilnærming for å sikre en gjenforening med Brasil-internasjonal. Messi drakt ..
Read More
Real Madrid har signert franske venstreback Ferland Mendy fra Lyon, noe som gjør forsvareren det tredje tilskuddet til sitt lag i sommer. billige fotballdrakter til salgs nettbutikk. Madrid annonserte onsdag at Mendy vil signere en seksårig kontrakt, med Lyon sier overføringen var verdt 48 millioner euro (54 millioner dollar). Du kan også kjøpe Real Madrid drakt 2018/19 for å vise din støtte. Mendys underskrift kommer en uke etter at Madrid også kjøpte Belgias stjer..
Read More
Barcelona 2019-20 hjem billige fotballdrakter introduserer en sjokkerende design som erstatter klubbens varemerkeregister med brikker. Barcelona 2019-20 hjemmeskjorte har et sjakkdesign for første gang i klubbhistorie. Svært som den ikoniske krokodilskjorten, har Barcelona 19-20-skjorten røde og blå brikker på forsiden, og solide blå ermer. Barcelona drakt 2018/19 med høy kvalitet! En katalansk flagg detalj vises på forsiden av kragen til Barcelona 2019-2020 hjemmeki..
Read More
Nesten alle viktige europeiske klubber har allerede sluppet sitt nye hjem billige fotballdrakter for 2019-20 sesongen. Men franske gigantene PSG har ikke gitt ut sitt nye sett ennå. Ganske logisk, ifølge Paris-baserte avisen Le Parisien, er PSGs jerseys for 2019-2020 sesongen klar. De vil imidlertid forbli i boksene i noen få uker. Dette skyldes endringen av hovedsponsorjerseyen. Paris Saint-Germain drakt 2018/19 til salgs nettbutikk. Mens "All" allerede har funnet e..
Read More
Atlético Madrids 19-20 hjem billige fotballdrakter vender tilbake til normale striper, etter at både 2017-18 og 2018-19 jerseys har skaffet seg stor grafikk og effekter. Også en velkommen endring, strikkene fortsetter på ermene i Atlético 2019-20 hjemme jersey, som igjen har en raglan cut. Den bakre nakkebåndet er marine, som speiler fargene til Swoosh og klubbkampen, med et spansk flagg på utsiden. Grafikken på innsiden av halsen viser klubbens grunnår 1903 og gir hyllest t..
Read More
Manchester United lanserte nettopp den nye billige fotballdrakter 2019-2020, som i stor grad trekker inspirasjon fra Treble for 1999 til 20-årsjubileet. Manchester Uniteds hjemmekit 2019-2020 er overveiende rødt med svart trim på nakken og en svart Adidas Performance-logo på høyre bryst. De 3 stripene og ermene er stylet veldig subtile på Manchester United 19-20-settet, som vises på skuldrene i en litt mørkere rød enn underdelen av skjorten. Manchester United drakt 2018/19&n..
Read More