Velkommen! Du kan logge inn eller opprette en ny konto.
AC Milan AC Milan West Ham United Arsenal Aston Villa Juventus Crystal Palace Everton Newcastle United Stoke City Tottenham Hotspurs Athletic Bilbao Bayer Leverkusen FC Schalke 04 AC Milan

Liverpool forsvarer hjemmebanen

Klokken 01.30 om morgenen 24. desember vil den 18. runden av Premier League arrangeres en sterk dialog.Liverpool møter Arsenal hjemme. Julekrigen er i ferd med å begynne. Arsenal, Liverpool og Villa konkurrerer om julemesterskapet. Billige Fotballdrakter på nett Den direkte dialogen mellom Red Army og Gunners er en duell verdt 6 poeng, og kan til og med påvirke mesterskapsmønsteret denne sesongen! Den offisielle oddsen på sportsbetting er 2.10 (Liverpool) 3.30 (uavgjort) 2.78 (Arsenal). Den røde hæren som spiller hjemme har fordelen.

Liverpool har et godt momentum denne sesongen, kvalifiserte seg først i Europa-gruppespillet, og har ikke tapt i ligaen siden tapet mot Tottenham i syvende runde. Det er mange uavgjorte og seire, som viser lagets motstandskraft. Før den røde hæren spilte uavgjort mot Manchester United i siste runde, rangerte den røde hæren en gang først i ligaen; de slo West Ham United 5-1 i EFL Cup midtuke, Billige Liverpool fotballdrakter og moralen til laget har blitt bedre. Dessuten har Liverpool 12 seire og 1 uavgjort på 13 hjemmekamper denne sesongen, og 18 seire og 3 uavgjorte på 21 kamper gjennom hele sesongen. Hjemmestyrken deres er så skremmende!