Velkommen! Du kan logge inn eller opprette en ny konto.
AC Milan AC Milan West Ham United Arsenal Aston Villa Juventus Crystal Palace Everton Newcastle United Stoke City Tottenham Hotspurs Athletic Bilbao Bayer Leverkusen FC Schalke 04 AC Milan

Manchester Citys FA-cuptittelforsvar lider tap i Tottenham Hotspur

Klokken 4 om morgenen 27. januar vil fjerde runde av den engelske FA-cupen arrangere et høydepunkt, der den forsvarende mesteren Manchester City står overfor Tottenhams utfordring på bortebane. Manchester City fullførte Triple Crown forrige sesong og har siden vunnet UEFA Super Cup og Club World Cup. Nå forsvarer de FA-cuptittelen sin mot Tottenham Hotspur i en bortekamp. Manchester City søker et gjennombrudd. Siden sesongen 2014-15 , Fotballdrakter Barn de har aldri vunnet FA-cupen. Forbannelsen over å forsvare tittelen og hvordan bryte den psykologiske ulempen ved å tape alle de siste fem bortekampene til Tottenham har blitt det største problemet for Guardiola i denne kampen.

Sportsbettingfunksjonæren har åpnet en oddskombinasjon på 4,35 (Tottenham-seier), 4,20 (uavgjort) og 1,49 (Manchester City-seier) for denne kampen. En borteseier på 1,49 er et relativt farlig signal for Manchester City. Tross alt, de har spilt bortekamper de siste tre ganger. Tottenham spådde en gang en borteseier på 1.47 for Manchester City, men gikk på et tap. Billige Manchester City fotballdrakter Nå er verdien rundt 1.49. Manchester City kan ikke stole på i denne kampen. Når det gjelder antall scorede mål, er oddsen på 3 mål lavest med 3,8 til 1. Det er verdt å nevne at oddsen på 4 mål kun er 4,40 til 1, mens oddsen på 5 mål er 6,5 til 1. Denne viser også at oddsen for dette spillet. De to sidene av spillet vil sannsynligvis dedikere en solid kamp til publikum.