Velkommen! Du kan logge inn eller opprette en ny konto.
AC Milan AC Milan West Ham United Arsenal Aston Villa Juventus Crystal Palace Everton Newcastle United Stoke City Tottenham Hotspurs Athletic Bilbao Bayer Leverkusen FC Schalke 04 AC Milan

Spania knuser dark horse

Klokken 3 om morgenen den 1. juli fortsatte europacupens 1/8-finaler å kjempe heftig, Spania møtte Georgia. Spania avanserte til topplasseringen i gruppe B,Fotballdrakter Barn mens Georgia ble nummer tre i gruppe F. Sportslotteriets funksjonær har åpnet en oddskombinasjon på 2,40 (Spania tillater 2 mål å vinne) 3,70 (tillater 2 mål å tape) 2,26 (tillater 2 mål å tape). en stor seier.

I handikap-vinnende- og trekningsmetoden som tilbys av sportslotteriet, er oddsen for at Spania handikap vinner med to mål 2,40 til 1. Dette er første gang at handikap-vinnende- og trekningsmetoden til dette sportslotteriet i Europacupen tilbyr direkte to- målhandicap Det kan ses at Spania har en enorm fordel. I det halvfulle spillet er oddsen for å vinne så lave som 1,44 til 1,Spania EM drakt 2024 og Georgias forsvar vil bli fanget av Matadors i første omgang. I poengspillet er oddsen 2-0 5,20 til 1, og oddsen 3-0 er 5,75 til 1. Spania vil ikke vise barmhjertighet når de møter Georgia, det nye laget i Europacupen, og forventes å fortsette å holde nullen og gå videre til 8 med en kraftig seier.