Velkommen! Du kan logge inn eller opprette en ny konto.
AC Milan AC Milan West Ham United Arsenal Aston Villa Juventus Crystal Palace Everton Newcastle United Stoke City Tottenham Hotspurs Athletic Bilbao Bayer Leverkusen FC Schalke 04 AC Milan

Tottenham Judge når full vanskelighetsgrad

Den 34. runden av Premier League innledet en make-up-kamp, ​​med Tottenham mot Manchester City hjemme. Denne kampen er full av høydepunkter Manchester City har som mål å forsvare Premier League-tittelen, mens Tottenham kjemper for å kvalifisere seg til Champions League neste sesong. Den offisielle vinner-, Fotballdrakter Barn uavgjort- og tapsstatistikken for denne kampen er 5,05 (seier), 5,15 (uavgjort), 1,34 (tap) Manchester City, som spiller på bortebane, er svært favoriserte og forventes å beseire Tottenham for å ta initiativet. i mesterskapet!

Tottenham beseiret Burnley spennende 2-1 i siste runde og er for øyeblikket rangert på 5. plass Med 2 runder igjen er de 5 poeng unna Champions League. Tottenham har sluppet inn et gjennomsnitt på 2 mål per kamp i de siste 10 kampene, og forsvaret deres er fullt av smutthull, som nettopp har snudd og slitt med å stoppe en 4-kamps tapsrekke, vil igjen spille rollen som dommer i Billige Tottenham Hotspurs fotballdrakter. mesterskapet, og det kan sies at det er veldig vanskelig å konkurrere om europeiske kvalifikasjoner. Data viser at Tottenham har sluppet inn det første målet i 12 av de siste 15 ligakampene og har vært trege med å komme inn i staten. Den eneste fordelen er at de har vunnet alle de siste 4 hjemmekampene mot Manchester City og holdt nullen mot sine motstandere . Det er verdt å merke seg at de i januar i år tapte 0-1 hjemme mot Manchester City og ble slått ut av FA-cupen. Siden Harry Kane sluttet har det vært mangel på stabile angrepspoeng, og mange kamper har vært dominert uten å score.