Velkommen! Du kan logge inn eller opprette en ny konto.
AC Milan AC Milan West Ham United Arsenal Aston Villa Juventus Crystal Palace Everton Newcastle United Stoke City Tottenham Hotspurs Athletic Bilbao Bayer Leverkusen FC Schalke 04 AC Milan

Argentina bruker trøye nummer 10 for å feire Maradona

Argentina vs Chiles verdensmesterskapskvalifisering var fulle av minnestemning. Før kampstart hadde alle de argentinske spillerne iført trøye nr. 10 for å feire Maradonas død. Maradonas portrett og ordene "1960-∞" er trykt på trøya. "∞" står for evigheten. Fotballdrakter Barn Baksiden av trøya har også ordene "1960-∞", bildet av Maradona som holder verdensmesteren oppe, og ordene: "Evig, takk til Diego".

Det rapporteres at det argentinske fotballforbundet var bekymret for at de ville bli straffet for ikke å overholde FIFAs regelverk, men selv om de ble straffet, ville de holde en slik hyllestseremoni. Til slutt anerkjente FIFA denne oppførselen og vil ikke straffe det argentinske fotballforbundet.Argentina drakt 2021 Det er verdt å nevne at før dette presenterte Messi og andre argentinske spillere også Maradonas nye skulptur, som er 10 meter høy og for tiden er den høyeste Maradona-skulpturen i verden.