Velkommen! Du kan logge inn eller opprette en ny konto.
AC Milan AC Milan West Ham United Arsenal Aston Villa Juventus Crystal Palace Everton Newcastle United Stoke City Tottenham Hotspurs Athletic Bilbao Bayer Leverkusen FC Schalke 04 AC Milan

Barça må respekteres

Lev den 13. januar Spansk Super Cup semifinale, Real Madrid slo Barcelona 3-2 i ekstraomganger, Brasils midtbanespiller Casemiro analyserte kampen i et intervju etter kampen og berømmet lagkameraten Federico Barr Wades prestasjon. Casemiro sa: "Vi visste før kampen at denne kampen kom til å bli veldig vanskelig, det var en Clasico. Fotballdrakter Barn Selv om Barça ikke gjorde det bra i ligaen, hadde de fortsatt et høyt nivå av spillere. Det var den vakreste kampen. , alle spillere ønsker å være involvert."

"Vi hadde en god start, men så var de heldige og scoret mål. Ved pause gikk vi inn i garderoben med stillingen 1-1. I andre omgang ga vi dem ballen og vi forsvarte oss veldig bra. "Vi må respektere Barca som motstander, vi sa at det var en tøff kamp." "Nøkkelen til dette laget er at vi kan spille i mange forskjellige formasjoner. Vi liker alle å ha ballen, men noen ganger må vi vite hvordan Under press, spill en kvalitetskontring. Laget vårt presterte veldig bra, vi kom oss til finalen." Til slutt berømmet Casemiro Valverde, spillets innbytterhelt. "Begge sider var i god form og det var en flott kamp.Billige Real Madrid fotballdrakter/draktsett 2021 2022 I dag ga Valverdes harde arbeid resultater. Han spilte veldig lite, men han var fortsatt en stor spiller. For å vinne trofeer, ha et sett. En flott tropp er nøkkelen."