Velkommen! Du kan logge inn eller opprette en ny konto.
AC Milan AC Milan West Ham United Arsenal Aston Villa Juventus Crystal Palace Everton Newcastle United Stoke City Tottenham Hotspurs Athletic Bilbao Bayer Leverkusen FC Schalke 04 AC Milan

Barcelona kan slite med å registrere Conte før første runde

Barcelonas nye sesong av La Liga er i ferd med å starte. Laget registrerte 6 personer på fredag, men Conde klarte ikke å registrere seg. Ifølge rapporten "Daily Sports Daily", Billige Fotballdrakter på nett hvis Barcelona ønsker å registrere Conde, trenger det folk som Pique. Høy- betalte spillere tar lønnskutt, men forhandlingene mellom Barca og Pique har sett et stort tilbakeslag.

I følge medieoppslag er Barcelona og Piques lønnsreduksjonsforhandlinger suspendert. Det er ingen informasjon om når forhandlingene gjenopptas, og det vil avhenge av hvordan situasjonen utvikler seg. Billige Barcelona fotballdrakter Dette er et stort tilbakeslag for Barca, som ikke vil være i stand til å registrere Conte før åpningsrunden med mindre det er en endring i siste øyeblikk i holdningen til en av kapteinene, Pique.