Velkommen! Du kan logge inn eller opprette en ny konto.
AC Milan AC Milan West Ham United Arsenal Aston Villa Juventus Crystal Palace Everton Newcastle United Stoke City Tottenham Hotspurs Athletic Bilbao Bayer Leverkusen FC Schalke 04 AC Milan

Barcelona spilte bra og bare scoret

I denne runden av Champions League klarte ikke Barcelona å slå Benfica hjemme og møtte press på Bayern i siste runde. Barcelona-keeper Ter Stegen sa etter kampen: "Dette er en hard kamp, ​​veldig bra,Billige Fotballdrakter på nett vi fortjener mer. Benfica scoret tre mål mot oss i første runde, og denne gangen spilte de igjen. Veldig bra. Det er ikke det at det er lett å spille hjemme og vinne uten problemer."

"Vi jobbet veldig hardt og spilte bra. Dessverre klarte vi ikke å score. Vi manglet bare mål." Ter Stegen sa at laget stolte på den nye treneren Harvey. "Alle Vi kan se vår entusiasme når vi spiller, og vi kan også se det vi er veldig fokuserte. Vi ønsker å gjøre vårt beste, laget har ideer, og det er vanskelig for motstanderen å forsvare. Plassen vi forlater er veldig liten, Billige Barcelona fotballdrakter/draktsett 2021 2022 noe som er bra. Med denne holdningen vil vi definitivt vinne."