Velkommen! Du kan logge inn eller opprette en ny konto.
AC Milan AC Milan West Ham United Arsenal Aston Villa Juventus Crystal Palace Everton Newcastle United Stoke City Tottenham Hotspurs Athletic Bilbao Bayer Leverkusen FC Schalke 04 AC Milan

Barcelona ved siden av å betjene B-seteoverføringen

Etter å ha hentet spillere som Lewandowski og Conde i sommer, er Barcas fokus på Manchester Citys midtbanespiller Bernardo Silva. Tidligere har Manchester City understreket at Silva er deres ikke-salgsprodukt, Fotballdrakter Barn men nå har Manchester City lempet på holdningen og er villig til å lytte til Silvas tilbud. Barcelona benyttet også denne muligheten til å vinne Silva i en fei.

Forutsetningen for at Barcelona skal signere Silva er imidlertid at Manchester City kan finne en erstatter. Manchester City er rapportert å vise stor interesse for Lyon-midtbanespilleren Lucas Paqueta, den 24 år gamle brasilianeren som har utmerket seg i ligaen i år Billige Barcelona fotballdrakter. For Silva, selv om han har en solid posisjon i Manchester City, var hans barndomsønske å spille for Barcelona. Hvis Manchester City virkelig vant Lucas Paqueta, vil Silva sannsynligvis bli sluppet løs. Men for deres egen skyld vil ikke Manchester City akseptere et tilbud på mindre enn 80 millioner euro, så Barcelona må selge De Jong først hvis de ønsker å oppfylle denne betingelsen. Men Barca prøver fortsatt å sende ham ut eller senke lønnen hans for å få plass i den skyhøye lønnsregningen.