Velkommen! Du kan logge inn eller opprette en ny konto.
AC Milan AC Milan West Ham United Arsenal Aston Villa Juventus Crystal Palace Everton Newcastle United Stoke City Tottenham Hotspurs Athletic Bilbao Bayer Leverkusen FC Schalke 04 AC Milan

Barcelonas 17 år gamle spiller valgt til det spanske laget

Den spanske tenåringen kan slå rekorden for den yngste opptredenen i landslagets historie. Rekorden har ligget i støvet i 85 år. I den siste spanske landslagstroppen ble den 17 år gamle Barcelona-tenåringen Garvey navngitt av Enrique og ble valgt. Billige Fotballdrakter på nett Spanias trener Enrique annonserte torsdag listen over det nye landslaget. Blant dem er den yngste og mest overraskende Barcelona -midtbanespilleren Garvey som bare har spilt for Spanias U15 og U16 tidligere.

Selv om han bare har gjort fire opptredener for Barcelona i La Liga, er Garvey i øynene til hovedtreneren klar til å delta i internasjonale konkurranser og er en kvalifisert landslagsspiller. Hvis Garvey spiller for Matador Corps på denne internasjonale kampdagen, vil han slå det spanske landslagets yngste spillerekord. Rekordinnehaveren er Suveta. Billige Barcelona fotballdrakter/draktsett 2020 2021 Rekorden ble slått i 1936. Det har gått 85 år. I tillegg til Garvey er det to Barcelona -tenåringer Pedri og Fati som også er valgt til den store listen. Men på grunn av nok en skade, kommer ikke Pedro til landslaget. Det er imidlertid verdt å nevne at trener Enrique fremdeles ikke valgte Real Madrid -spillere til å bli med på laget. Dette er tredje gangen på rad at han ikke har valgt Real Madrid -spillere.