Velkommen! Du kan logge inn eller opprette en ny konto.
AC Milan AC Milan West Ham United Arsenal Aston Villa Juventus Crystal Palace Everton Newcastle United Stoke City Tottenham Hotspurs Athletic Bilbao Bayer Leverkusen FC Schalke 04 AC Milan

Brasils president spår Copa America

Lørdag, lokal tid, skal Brasil og Argentina konkurrere i Rio de Janeiro om Copa America-mesterskapet. Den brasilianske presidenten spådde at Brasil vil slå Argentina 5-0. På et videotoppmøte med søramerikanske ledere sa den brasilianske presidenten Bolsonaro: "Jeg vil si noe til presidenten i Argentina, det vil si at den eneste fiendtligheten mellom oss er på Maracanã Stadium på lørdag. Fotballdrakter Barn Min spådom er at Brasil vant 5 -0. Den vant som Colombia. ”I 94-VM-kvalifiseringen hadde Colombia en 5-0-seier over Argentina.

"Jeg skal løfte håndflaten og si 5-0. Men kjære Fernandez, bortsett fra dette, har vi alltid håpet at alt er bra i Argentina, Uruguay og Paraguay." Det er verdt å nevne at årets America's Cup var endelig holdt., Og Bolsonaros støtte er uatskillelig. Brasil drakt 2021 Før dette hadde Colombia og Argentina gitt opp å holde Copa America, og stemmen til opposisjonen i Brasil var også veldig sterk, men Bolsonaro insisterte på at Brasil overtok Copa America.