Velkommen! Du kan logge inn eller opprette en ny konto.
AC Milan AC Milan West Ham United Arsenal Aston Villa Juventus Crystal Palace Everton Newcastle United Stoke City Tottenham Hotspurs Athletic Bilbao Bayer Leverkusen FC Schalke 04 AC Milan

Cristiano Ronaldo forbereder seg på at Manchester United kommer tilbake til debut

Det portugisiske landslaget kunngjorde at Ronaldo trakk seg tidlig fra treningsteamet, noe som betyr at han ikke vil delta i den neste vennskapskampen mot Qatar. Tidligere spekulerte mediereportere om at Ronaldo kunne fortsette å oppdatere landslagets scoringsrekord i dette spillet Fotballdrakter Barn. Men for å komme tilbake til Manchester United så snart som mulig for å forberede seg til kampen, bryr Ronaldo seg ikke lenger om rekorden.

"The Times" -reporter Hirst rapporterte at det nåværende kravet til forebygging av epidemier i Storbritannia er å isolere seg selv i fem dager. Hvis Ronaldo kommer til Manchester på fredag, kan han ikke komme ut før neste onsdag. Manchester United søkte opprinnelig om Ronaldo som en fritidsidrettsutøver. Unntaket fra unntaket ønsket å unngå karantene, Billige Manchester United fotballdrakter/draktsett 2020 2021 men ble avvist av regjeringen, så Cristiano Ronaldo må gjennomgå karantene som vanlige turister som flyr til Storbritannia. Med tanke på ulike problemer forlot Ronaldo det portugisiske landslaget tidlig, for fullt ut å kunne garantere det første showet etter at Manchester United kom tilbake mot Newcastle 11. september.