Velkommen! Du kan logge inn eller opprette en ny konto.
AC Milan AC Milan West Ham United Arsenal Aston Villa Juventus Crystal Palace Everton Newcastle United Stoke City Tottenham Hotspurs Athletic Bilbao Bayer Leverkusen FC Schalke 04 AC Milan

Han respekterer Barcelona

I lørdagens kamp mellom Barcelona og Elche oppsto en interessant scene, slik at Barcelona-nykommeren Lewandowski scoret to ganger i kampen og ble "stjal rampelyset". I Barcelonas 3-0-seier over Elche var det en interessant scene i første halvdel av pausetid 5 minutter Fotballdrakter Barn. Araujo jaget fotballen ut av banen, men fant ut at det var Barcelonas laglogo på gresset foran ham, og han valgte også å ta et stort skritt for å hoppe over det.

Dette trekket fikk Barcelona-fansen til å føle seg bra med midtforsvareren fra Uruguay, og noen ønsket til og med at han skulle være kaptein for Barcelona. Araujo sa selv: "Jeg respekterer Barcelona veldig mye. Jeg velger å hoppe opp og ikke tråkke på lagets logo. Jeg er en lojal tilhenger av Barcelona." Trener Xavi berømmet ham også: "Hans tilnærming er til Barcelona. Respekt, dette er legemliggjørelsen av hans små detaljer." For seieren i dette spillet sa Araujo: "Etter denne seieren er vi på toppen av listen, Billige Barcelona fotballdrakter noe som er veldig viktig. Vi vokser og forbedrer oss, mer enn det kan være på banen og poengsummen. Når jeg ser det, er jeg veldig glad for at laget kan vinne fem strake i ligaen."