Velkommen! Du kan logge inn eller opprette en ny konto.
AC Milan AC Milan West Ham United Arsenal Aston Villa Juventus Crystal Palace Everton Newcastle United Stoke City Tottenham Hotspurs Athletic Bilbao Bayer Leverkusen FC Schalke 04 AC Milan

Har ikke fornyet med Tottenham

Conte avslørte at han ikke hadde fornyet kontrakten sin med Tottenham, men uttrykte håp om å trene laget på mange år. Kontrakten mellom Conte og Tottenham gikk ut i juni neste år, og de to partiene har ikke fornyet kontraktene sine. Det er allerede mange rykter om at han forlater teamet. Conte sa at alle vet at kontrakten hans går ut i juni,Fotballdrakter Barn og før det må teamet gjøre den beste evalueringen. Fra hans perspektiv er det viktigste at han er verdig den forrige nye kontrakten, og han må føle dette.

Conte trente aldri på mer enn 3 sesonger i et lag, men han uttrykte håp om å bli i Tottenham i mange år. "Drømmen min er å bli her i mange år og prøve å skape noen viktige ting Billige Tottenham Hotspurs fotballdrakter. Det er veldig viktig å etablere et forhold til spillere, klubber og miljøet rundt deg."