Velkommen! Du kan logge inn eller opprette en ny konto.
AC Milan AC Milan West Ham United Arsenal Aston Villa Juventus Crystal Palace Everton Newcastle United Stoke City Tottenham Hotspurs Athletic Bilbao Bayer Leverkusen FC Schalke 04 AC Milan

Ikke angrer på at du la Ronaldo som innbytter

I kvartfinalen i VM ble Portugal eliminert av Marokko 0-1 Ronaldo startet ikke i denne kampen Georgina, Ronaldos kjæreste, kritiserte hovedtreneren Santos for dette Noen fans mener også at Ronaldo ikke startet pga. Portugal ble eliminert, en av grunnene Billige Fotballdrakter på nett. Santos sa imidlertid etter kampen at han ikke angret på at han lot Ronaldo tjene som innbytter.

Santos sa at Ronaldos spill ikke vil endre noe, men kan gjøre at han ikke klarer å tenke på situasjonen til hele laget. Den nåværende konfigurasjonen til laget er veldig bra, og han har ingen grunn til å endre det. Portugal VM drakt 2022 Santos innrømmet at det å la Ronaldo sitte på benken var en av de vanskeligste avgjørelsene han noen gang har tatt. Det er ikke det at Ronaldo ikke lenger er god, avgjørelsen hans har ingenting med det å gjøre.