Velkommen! Du kan logge inn eller opprette en ny konto.
AC Milan AC Milan West Ham United Arsenal Aston Villa Juventus Crystal Palace Everton Newcastle United Stoke City Tottenham Hotspurs Athletic Bilbao Bayer Leverkusen FC Schalke 04 AC Milan

Manchester United har kontakt med topptrenere

Det har vært mange rykter om at Manchester United har byttet trener den siste tiden, med nyheter om at Manchester United har avsluttet Ten Hag som hovedtrener for neste sesong. Manchester Uniteds midlertidige trener Rangnick nektet å opplyse om lagets fremtidige trenerliste da han snakket om de aktuelle ryktene, Billige Fotballdrakter på nett men sa at trenerne Manchester United hadde kontaktet var alle topptrenerne i dagens fotball. På fredagens pressekonferanse ble Rangnick spurt om ryktene om lagets trenervalg, han sa: "Jeg vil ikke snakke om noen spørsmål om den nye treneren, men jeg vet at trenerne klubben har kontaktet er på topp. Ten Hag er på listen og det betyr at han også er en topptrener."

På spørsmål om hans rolle i Uniteds utvelgelse, sa Rangnick ganske enkelt at han kjente til shortlisten. Så snakket han om kampen mot Everton: "Vi håper å få 3 poeng. Sammenlignet med taktikk kan nøkkelen til å tape være mentaliteten til spillerne." Rangnick avslørte også at Cristiano Ronaldo, Billige Manchester United fotballdrakter som var fraværende i siste runde, vil tilbake. , men Luke Shaw, Cavani, Varane og McTominay forblir ute på grunn av skade.