Velkommen! Du kan logge inn eller opprette en ny konto.
AC Milan AC Milan West Ham United Arsenal Aston Villa Juventus Crystal Palace Everton Newcastle United Stoke City Tottenham Hotspurs Athletic Bilbao Bayer Leverkusen FC Schalke 04 AC Milan

Manchester United ønsker ikke å selge Ronaldo

Cristiano Ronaldos fremtid ser ut til å være i tvil den siste tiden, med flere lag som allerede er knyttet til portugiseren. Den kjente reporteren Romano avslørte imidlertid at Manchester United er enig med Ten Hag og håper at Ronaldo blir i laget. Cristiano Ronaldo har blitt koblet til en rekke klubber i det siste, som Roma, Bayern og Sporting Fotballdrakter Barn. Nylig ble det rapportert at Mendes hadde samtaler med den nye Chelsea-formannen Burleigh og anbefalte Cristiano Ronaldo til sistnevnte.

Portugiseren har kontrakt med Manchester United ut 2023, men Manchester United kan ikke spille i Champions League neste sesong, noe som kan ha rystet Ronaldo. Manchester United planlegger imidlertid ikke å selge Ronaldo, avslørte overgangsekspert Romano at Manchester Uniteds nye trener ten Hag mener Ronaldo er en grunnleggende del av klubbens nye plan. Manchester United har gjort det klart at Ronaldo ikke er til salgs. Billige Manchester United fotballdrakter Faktisk driver ikke Manchester United for tiden overgangsforhandlinger om Ronaldo. Uniteds idé er at han skal bli og være et sentralt medlem av klubbens gjenopplivning.